Контрол борда струва 600$ + 100$ доставка, същия контрол борд се използва за нептуните , а предполагам ще се използва и за другите устройства на KNC , в момента в който KNC пуснат модули за продан ще можеш да си закачиш от новите с този борд. KNC копача разполага с четири радиатора по 70 лева бройката . Всяка една хеш платка разполага с по четири броя VRM-и които са доста скъпи 50$ за брой, но да кажем, че те на мен могат да ми свършат работа, но на обикновените потребители не. Грубо да сметнем цената наполовина и получаваме около 700 лева чиста пара в чарк за хората които разбират, отделно платките ще могат да се продадат да речем за 100 лева всичките на някой индженер като мен . Смятам, че за 1000 лева 660 гигахаша на момента са добре, а не след 20 дни за 20-те дни в които ще пристигнат мравките машината ще изкопае минимум 350-380 лева с една дума реалната стойност спрямо мравката е 700 кинта в най-лошия случай , мога да напиша и още предимства , но смятам, че са достатъчно . Мравките са супер аз съм им мега фен