Продавам 5+ Биткойна (5 BTC Auction)

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Продавам 5+ Биткойна (5 BTC Auction)

Мнениеот ixch » 07 Май 2014, 16:32

Продавам от 0.5 до 5+ BTC.

Първоначална цена: bitstamp.net * 1.42 (или текущ курс USD Продава на Райфайзенбанк) - към момента 624лв.
Минимална цена в случай на падане на цената в битстамп: 600лв.

Офертите по-добре да са в темата, за да е публично, но ако държите на privacy - на Л.С. също може.
Аукционът е 72 часа, тоест в края на този период ще ви отговоря, ще се класират само най-високите оферти.
Заради плаващия курс може да правите офертите и процентово, тоест например Първоначалната цена по-горе +1% или +2%.

С приоритет са хора, с които съм търгувал вече или такива с репутация във форума, тоест ако имате 2 мнения във форума и сте регистрирани от днес - дори да предложите по-висока цена се класирате след хората с приоритет.

Вече имам успешни 4 транзакции, две от тях във форума, може да погледнете Листа с честни търговци.
Това е и причината да ги продавам на аукцион - има доста купувачи и бързо се изкупуват, според мен е по-справедливо така отколкото 'който превари', тъй като първоначалната цена, на която ги продавам е по-ниска от другите кеш оферти.

Цена за моментално купуване: Първоначалната цена по-горе + 5%.

Само за кеш в София или EasyPay + ескроу 2GOOD. Втория вариант е с лимит 2 BTC.
ixch

Re: Продавам 5+ Биткойна (5 BTC Auction)

Мнениеот divan0w » 08 Май 2014, 15:57

И аз мислех да пускам моите за продаване, горе долу имам толкова, но реших оня ден да ги сложа в ghash.io поне да им се трупа лихва. Пробвай и ти, накрая или ще се радваме или ще плачем заедно :lol:
divan0w

Мнениеот ixch » 08 Май 2014, 16:07

Звучи интересно, ще го проуча :)

Иначе за сега има един купувач за 4BTC, а като гледам цената тръгна на горе.

Попринцип и аз гледам да ги пазя, но тъй като имам доста приходи от фирмата с BTC искам да кешна част от нея поне пък другите да отлежават :) Но не ми пречи да си ги държа и всички де.. ако няма изгодна оферта.
ixch

Мнениеот ixch » 09 Май 2014, 17:59

Гледам е поразчистен спама за ghash.io но покрай него имаше и едно мнение на колега, с който търгувахме (положително), което беше по темата. Но нищо :)

Биткойн продължава да расте, а до момента само двама човека ми писаха.
ixch

Мнениеот ixch » 10 Май 2014, 13:15

Аукционът приключи, до края на деня ще отговоря на всички оферти.
Може да се локне темата, а ако някой е закъснял няма проблем да ми пише Л.С.
ixch

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)