Продавам TechnoBit Avalon 7.5GHs

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Продавам TechnoBit Avalon 7.5GHs

Мнениеот mrAbsurde » 25 Апр 2014, 03:47

Здравейте, продвам въпросния миньор. Работи и под windows и ubuntu. Причина за продажбата събирам пари за по-слен antminer. Устройството идва и с USB кабел и подарък молекс вързан директно към платката (т.е. plug and play). Устройстово е работило с отделно захранване само за него и допълнителен вентилатор (2та снимка).

Изображение Изображение ИзображениеИзображение

Цена: 25лв.

За връзка с мен или ЛС тук във форума или на телефон о898494593 - Радо

p.s За София може да се видим на място, а за странта ЕКОНТ.
Последна промяна mrAbsurde на 06 Май 2014, 15:12, променена общо 3 пъти
Печели btc от реклами
Scrypt Cloud Mining
Всеки дарен btc една купена бира: 16GQ1VWHDQP3ProTngj9dgjQKht37i1qG5
Аватар
mrAbsurde

Re: Продавам TechnoBit Avalon 7.5GHs

Мнениеот farmdve » 25 Апр 2014, 04:30

Ако мислиш за S1 Antminer, в зависимост дали търсиш избиване в монети или долари/евро, може и да не си струва. Имах такъв до преди 2 дни, когато го продадох(много причини бяха). Ако търсиш избиване в долари/евро, ако цената се качи, да има по-голяма вероятност.

Имайки и въпросния 7.5Gh/s(даже два) и с извинение на Спуун, защото знам, че се бори против такъв вид коментари, но 45лв(55 след доставка) цена е много висока за този юнит, аз продадох моя S1 Antminer 180gh/s за 730лв, което се равнява на 16 такива копача(което пък е 120гх/с и много повече ватове, все пак едно такова смуче над 100 вата за тези гигахеши). Аз купих същото за 35лв преди един месец(45 СЛЕД доставка, което с извинени към тедик, пак беше скъпичко, но никога не съм имал ASIC преди и затова го купих).
1JYFJnWKmhAwK9FMM3TM2SCjhCuc1qKc4r
farmdve

Мнениеот ZAX » 25 Апр 2014, 10:37

Без никакво извинение към лъжицата. Цената наистина е доста висока. И това го казвам като човек който не смята да си купува такива боклуци, даже имам останала една машинка и аз, но по-скоро ще я подаря на някой, въпреки че не е като да нямам нужда от пари, но си е чист обир да я продадеш въобще, камоли на такава цена.

А колкото до сравнението с мравката, видяхте ли че днес са паднали драстично, на 0.63 са станали !!!

180GH/s ама по-скоро 210GH/s след клок. Не е коректно сравнението с 8GH/s за този боклук, защото на 8 е супер изнасилено и дава брутален разход, още малко колкото една мравка ще харчи... По-скоро трябва да се сравнява 180 към 6 и това без да взимаме предвид разликата в стабилноста, а въобще да не говорим за разликите във функционалността. Но и така и иначе, както и да го въртиш и сучеш, даже 30 лева са много за този боклук. Аз лично в момента съм го намалил на 4.5GH/s и го пускам само на нощната, че да може поне тока да си плаща :mrgreen:

Разбира се по него има десетина лева охлаждане (радиатор и перка), 5 лева кабеляци и айде 10-тина лева другата скрап и така с максимално надути цени стигаме до 25 лева.

Ест. не ангажирам никой с мнението си. Само ще добавя че може и да изкараш 10-тина лева с него от този момент нататък, та чак до края на времето...
ZAX
Spammer

Мнениеот iana_crs » 25 Апр 2014, 13:22

ЕЕЕ , Закс , да мятам десятка по еконта колкото дан е без хич за подаръка , тва с образователна цел , да не ме е яд ако го опукам поне ?
Поздрави!
iana_crs

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)