Без никакво извинение към лъжицата. Цената наистина е доста висока. И това го казвам като човек който не смята да си купува такива боклуци, даже имам останала една машинка и аз, но по-скоро ще я подаря на някой, въпреки че не е като да нямам нужда от пари, но си е чист обир да я продадеш въобще, камоли на такава цена.
А колкото до сравнението с мравката, видяхте ли че днес са паднали драстично, на 0.63 са станали !!!
180GH/s ама по-скоро 210GH/s след клок. Не е коректно сравнението с 8GH/s за този боклук, защото на 8 е супер изнасилено и дава брутален разход, още малко колкото една мравка ще харчи... По-скоро трябва да се сравнява 180 към 6 и това без да взимаме предвид разликата в стабилноста, а въобще да не говорим за разликите във функционалността. Но и така и иначе, както и да го въртиш и сучеш, даже 30 лева са много за този боклук. Аз лично в момента съм го намалил на 4.5GH/s и го пускам само на нощната, че да може поне тока да си плаща
Разбира се по него има десетина лева охлаждане (радиатор и перка), 5 лева кабеляци и айде 10-тина лева другата скрап и така с максимално надути цени стигаме до 25 лева.
Ест. не ангажирам никой с мнението си. Само ще добавя че може и да изкараш 10-тина лева с него от този момент нататък, та чак до края на времето...