Купувам Battlefield 4 кодове...за последно :)

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Купувам Battlefield 4 кодове...за последно :)

Мнениеот hashrate » 17 Апр 2014, 21:01

Здравейте,

търсят се още 5 кода за играта Battlefield 4. Цена: 7лв/код. Ако ми ги дадете накуп: 40лв.
Ако имате останали е добре или да ги продадете, или да ги активирате бързо, тъй като важат до 30.04.2014г.
Освен това за всяка активация се иска отделна регистрация на сайта на АМД и изпращане на снимки от картончето с кода и фактура за закупена R9 карта с Battlefield 4 bundle.
Офертата ми важи до 25.4.2014г, тъй като ще ни трябва време да оправим нещата със снимките до 30.04.2014г.
От София съм, мога да платя по всякакви известни и неизвестни начини.

Пишете ми лично съобщение.
Аватар
hashrate

Re: Купувам Battlefield 4 кодове...за последно :)

Мнениеот 99ufo99 » 17 Апр 2014, 21:52

hashrate написа:Здравейте,

търсят се още 5 кода за играта Battlefield 4. Цена: 7лв/код. Ако ми ги дадете накуп: 40лв.
Ако имате останали е добре или да ги продадете, или да ги активирате бързо, тъй като важат до 30.04.2014г.
Освен това за всяка активация се иска отделна регистрация на сайта на АМД и изпращане на снимки от картончето с кода и фактура за закупена R9 карта с Battlefield 4 bundle.
Офертата ми важи до 25.4.2014г, тъй като ще ни трябва време да оправим нещата със снимките до 30.04.2014г.
От София съм, мога да платя по всякакви известни и неизвестни начини.

Пишете ми лично съобщение.

Колега.. активирах си няколко кода, и никакви ф-ри не искат и нищо не се сканира !!!!!
Всички активации се правят само от един акаунт.. просто се добавя новия сериен номер от картончето.
Допълнително в процеса на регистрация се въвежда сериен номер на картата.. никви снимки не се сканирват и никви фактури не се изискват.. или от АМД са променили процеса по активиране в последните няколко дни.. или си измисляш всичко това да плашиш хората.

Провери си пак нещата.. да не се окаже .. че подвеждаш хората .. да се оттърват от "ненужните" кодове .. за БАСНОСЛОВНАТА и ЩЕДРА цена от 7 лв.
Аватар
99ufo99

Мнениеот hashrate » 17 Апр 2014, 22:13

Радвам се, че все още има поуицаи тук, бяхме ви позабравили. Преди се карахте на тези, дето искаха много пари, сега пък на тези дето дават малко :)

Кога ги активира твоите кодове? След 1ви април е така, и това не е първоаприлска шега. Грешката, която се получава при въвеждането на току-що изтъркания код е "UID is invalid". В този случай се обръщаш към FAQ-а и виждаш:

"Q9: My unique coupon code are invalid, what do I do?
A9: If your unique coupon code is invalid, you can open a support ticket and send us an image of your coupon code along with your receipt for your eligible AMD Radeon product purchase."

С това се надявам да бях изчерпателен. Кодовете не са за мен, така че не ми дреме дали ще стане сделка или не :) Просто опосредствам и правя услуга.

Освен тези занимавки, кодовете са валидни до 30.04.2014г, което е след 2 седмици.

Весели Великденски Празници!
Аватар
hashrate

Мнениеот 99ufo99 » 17 Апр 2014, 22:18

hashrate написа:Радвам се, че все още има поуицаи тук, бяхме ви позабравили. Преди се карахте на тези, дето искаха много пари, сега пък на тези дето дават малко :)

Кога ги активира твоите кодове? След 1ви април е така, и това не е първоаприлска шега. Грешката, която се получава при въвеждането на току-що изтъркания код е "UID is invalid". В този случай се обръщаш към FAQ-а и виждаш:

"Q9: My unique coupon code are invalid, what do I do?
A9: If your unique coupon code is invalid, you can open a support ticket and send us an image of your coupon code along with your receipt for your eligible AMD Radeon product purchase."

С това се надявам да бях изчерпателен. Кодовете не са за мен, така че не ми дреме дали ще стане сделка или не :) Просто опосредствам и правя услуга.

Освен тези занимавки, кодовете са валидни до 30.04.2014г, което е след 2 седмици.

Весели Великденски Празници!

Да, наистина моите ги активирах предния месец.

Явно е така както казваш.
Извинявам се за подозрението от моя страна !
:) Все-пак трябва да си гледаме работата.. колкото е възможно ;)
Весели и от мен !
Аватар
99ufo99

Мнениеот BaDaZzz » 19 Апр 2014, 21:15

Моя пък си го активирах преди 1 седмица и си е по същия начин, както и преди това. А това със снимка на талона е само в случай, че се получи грешка, не по дефолт :)
BaDaZzz

Мнениеот hashrate » 19 Апр 2014, 21:31

Аз се занимавах да активирам 4 или 5 кода по кофти начина със снимки, фактури и кво ли не още, и си беше занимавка.

Както и да е, намерих си кодовете, които търсех.
Темата е за заключване.
Благодаря!
Аватар
hashrate

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)