Здравейте,
Търся да наема скрипт майнинг риг (ригове) за следващите 2 седмици (започващо от утре).
Идеята е следната: вие казвате цената и колко mh/s, аз ви давам инфото за пула и уъркъра (акаунта в пула го правя аз за да мога да следя хашовете). Ригът си стои при вас, монетките идват директно на моя адрес. Заплащането става в BTC пропорционално на това което сме се разбрали предварително всеки 12 или 24 часа.
Рискът за мен е че можете да се откажете във всеки един момент и да остана "на сухо", рискът за вас е да не си получите парите за 12 часа майнване. Естествено всяка от страните ще обещае предварително да е коректна, но в крайна сметка всичко се случва и не е нужно да си затваряме очите за възможните проблеми.
Oриентировъчно, цената която очаквам е $2 на mh/s на ден. Т.е. ако се разберем за 10 mh/s риг, на 12 часа ще получавате BTC еквивалента на $10 или на 24 часа BTC еквивалента на $20 по курса от coinmarketcap.
Максималният капацитет който търся е 20 mh/s както посочих вече по-горе за 14 дена, за мощности по-малки от 2 mh/s мисля че не си струва да си губим времето.