Продавам захранване

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Продавам захранване

Мнениеот Spoon.Net » 23 Мар 2014, 14:39

Здравейте. Понеже зачестиха обявите с продажба на видеокарти и колегите се оплакват че нямат захранвания за тях .... аз имам едно захранване което седи и чака и не е проблем да се разделя с него. Става въпрос за Dell N750P-00 . За качеството на захранването не виждам какво има да се коментира, защото е далеч на пред от 90% от продаващите се по фирмите. За пикливи фортрончета дето тежат по половин килограм изобщо няма да говоря. Захранването ще бъде снабдено с 6 и 8 пинови конектори по изброр, като самостоятелно храни 2 броя 280х и духа студено !! Вентилатора му е с индустриални лагери и макар да е работил гарантирам поне 5години безпроблемна работа. Захранването е тихо освен при старт когато въпросния вентилатор е за секунда на максимални обороти и ... :). Намира се в Русе по пътува с отвори и тествай. Цената е 120лв и не подлежи на коментар. Поздрави.

п.п. мога да направя снимки и клипче как друго такова работи в момента по описания по горе начин.
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Re: Продавам захранване

Мнениеот 2GOOD » 23 Мар 2014, 19:00

Колега, дай повече информация за ефективността, иначе гледам че това е с 4 линии на 12V.
Най-добре му пусни спецификация.
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот Spoon.Net » 23 Мар 2014, 19:22

2Good, нищо лично но съм написал модел. всички седим пред компютри с интернет. има гуугъл за тая работа. ако някой има интерес ще погледне. защо да пиша романи и да правя ревюта, при положение че е правено вече. нямам никакво намерение да доказвам каквото и да е било. ако някой иска хубаво захранване за добри пари да заповяда, ако не има фирми където продават всичко.
относно спецификациите .... имам 700ватов фортрон който също е 80+ и при консумация от 680вата ОТ КОНТАКТА захранването гръмна. ходи в сервиз и 23дена по късно ми го върнаха. сега храни само една карта и работи.
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Мнениеот 2GOOD » 23 Мар 2014, 20:27

Не бе не съм тръгнал с лошо, просто след 3 минутно търсене не можах да му намеря ефективността на това нещо, иначе за фортроните аз съм много доволен от 600 ватовите с 88% ефективност за по 110лв на магазина. И понеже някои маркови са с над 90 исках това да разбера, но както и да е.

Успех в продажбата и сори за спама ;)
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)