Продавам захранване EVGA 1300W SuperNova

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Продавам захранване EVGA 1300W SuperNova

Мнениеот Chris__ » 18 Мар 2014, 11:18

Нови, неразпечатани, 10 годишна гаранция.

120-G2-1300-XR_MD_1.jpg
120-G2-1300-XR_MD_1.jpg (11.24 KiB) Прегледано 734 пъти

Повече за модела: http://www.evga.com/Products/Product.as ... G2-1300-XR

Цена: 419 лева

София

Контакти: 0889 195619 - Красимир
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Шерифите да се чувстват съвсем свободни да дават линкове къде съм оставил захранвания от модела. :)
Последна промяна Chris__ на 20 Мар 2014, 13:44, променена общо 2 пъти
Chris__

Re: Продавам захранване EVGA 1300W SuperNova [preorder]

Мнениеот crab » 18 Мар 2014, 11:50

А кое му е преордъра за 3 дни? Директно пиши че доставката е в петък, че тази дума плаши хората :)))))))
crab

Мнениеот Chris__ » 18 Мар 2014, 12:02

crab написа:А кое му е преордъра за 3 дни? Директно пиши че доставката е в петък, че тази дума плаши хората :)))))))

Хах, прав си, разбира се. Но темата е пусната не само за да продам захранванията, а за да колекционирам мнения от шерифите, за които думичката преордер ще е като манна небесна. :)
Chris__

Мнениеот 99ufo99 » 20 Мар 2014, 12:13

Chris__ написа:
crab написа:А кое му е преордъра за 3 дни? Директно пиши че доставката е в петък, че тази дума плаши хората :)))))))

Хах, прав си, разбира се. Но темата е пусната не само за да продам захранванията, а за да колекционирам мнения от шерифите, за които думичката преордер ще е като манна небесна. :)

Стабилна надценка :)
Аватар
99ufo99

Re: Продавам захранване EVGA 1300W SuperNova

Мнениеот Chris__ » 20 Мар 2014, 13:44

Въпреки, че ще издам АЗ фактура на името на купувача за въпросния продукт и сума, и въпреки, че ще дам и оригиналната гаранционна карта от вносителя освен моята, не бягам от отговорност. За справка колегата пише:
"Предаването на пълния комплект документи на евентуалния купувач ме освобождава от всякаква отговорност свързана със захранванията след продажбата."
Нали ревяхте именно против това с гуруто си @СТРАННИК?! :)
Chris__

Мнениеот 99ufo99 » 20 Мар 2014, 14:07

Chris__ написа:Въпреки, че ще издам АЗ фактура на името на купувача за въпросния продукт и сума, и въпреки, че ще дам и оригиналната гаранционна карта от вносителя освен моята, не бягам от отговорност. За справка колегата пише:
"Предаването на пълния комплект документи на евентуалния купувач ме освобождава от всякаква отговорност свързана със захранванията след продажбата."
Нали ревяхте именно против това с гуруто си @СТРАННИК?! :)

В конкретния случай , оправдавам очакванията ти, да се включа в темата.

Относно гаранцията, нали знаеш, докато не се наложи.. няма да знае как и какво ще е обслужването.
Аватар
99ufo99

Мнениеот Странник » 20 Мар 2014, 14:51

Chris__ по близо съм до теб отколкото си мислиш...
В интерес на истината и честната игра дотук съм меко казано впечатлен как работиш с
клиентите си.Имам информация от първа ръка.
Ще помоля и колегата да опише ситуацията от свое име в твоя подкрепа както си е било всичко от игла до конец в детайли...
И вярвам че ще го направи защото му помогнах доста ...БЕЗПЛАТНО.И защото ми е и благодарен.
Очаквам и завършека на ситуацията около вас двамата която в момента е в развитие.
В интерес на истината не знам дали някой друг от колегите ти в бранша може да издаде фактура и да
посреща отговорно гаранция при нужда.
По делата им ще ги познаете.
Надявам се модератор да не изтрие мнението ми което признавам не е много по темата.
Аватар
Странник

Мнениеот Chris__ » 20 Мар 2014, 14:57

Хах, за изгорелия TRI-X ли става дума?! :)
Chris__

Мнениеот 99ufo99 » 20 Мар 2014, 15:26

Отдела на "шерифите" няма за цел да ви срива бизнеса тук, всяко старание и коректни оферти заслужават адмирации.

Както и всеки опит да се мами нагло или да се гърбят колеги... съответните отзиви ;)

С риск да се повторя, няма нищо лично спрямо никой, нещата лека полека си идват на местото.
Аватар
99ufo99

Мнениеот balbo » 18 Май 2014, 03:58

Странник написа:Chris__ по близо съм до теб отколкото си мислиш...
В интерес на истината и честната игра дотук съм меко казано впечатлен как работиш с
клиентите си.Имам информация от първа ръка.
Ще помоля и колегата да опише ситуацията от свое име в твоя подкрепа както си е било всичко от игла до конец в детайли...
И вярвам че ще го направи защото му помогнах доста ...БЕЗПЛАТНО.И защото ми е и благодарен.
Очаквам и завършека на ситуацията около вас двамата която в момента е в развитие.
В интерес на истината не знам дали някой друг от колегите ти в бранша може да издаде фактура и да
посреща отговорно гаранция при нужда.
По делата им ще ги познаете.
Надявам се модератор да не изтрие мнението ми което признавам не е много по темата.

Ситуацията е следната :

След като му дадох пукналото захранване да го връща за смяна в фирмата ,разговаряхме и ми каза че са го приели за смяната .И тъй като взех по мощното захранване и това не ми трябваше ми предложи да ми го плати на цената на която го закупих от него....
Минаха 2 месеца,а от колегата и помен няма . Засичам го всеки ден на линия в продавалника ,пиша му и на телефона звънях 200 пъти ...дава свободно но не вдига . Та това е в общи линии :)
balbo

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)