milenbg написа:перфектна за игри не е копала за тази цел ползвам r9 270
milenbg написа:Може би си прав до някъде. Казах ,че картата е по добра за игри от р9 270х. за копане не съм споменавал нищо и не съм копал с нея, картата е на мой познат и съм направил само проба колко ще ми искара (400). Не съм се задълбочавал с настройки. Ако някой смята, че обявата ми не е за този форум да я махне. Писнами да се обяснявам на хора които си нямат работа и се чудят къде да изтъкнат интелекта си. Всичко което съм написал е вярно и няма нищо грешно в обявата ми.
Щом казваш... Противоречиш си и лъжеш най-нагло... Тази карта дори да може да ти покаже 400 за части от секундата, силно ме съмнява да може да работи стабилно на толкова. Но иначе ти само за проба си я пускал, а си копаш с по-слабите карти щот си пич, а не защото с тази просто не може и няма смисъл

Беше твоя, сега стана на твой приятел, който му е единствената и не е копал с нея, ама ти си го зарибил, видял че не може и решил да я смени, лошо няма. Просто е редно да се пишат тези неща в обявите по един или друг начин, както малцината коректни колеги го правим.