Продавам заплатен БФЛ Монарх преордер от 18.08.13

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Продавам заплатен БФЛ Монарх преордер от 18.08.13

Мнениеот renter84 » 13 Мар 2014, 16:25

Поръчката ми е от втория ден на анонса им. 2 Карти - 1 имперски монарх (1тх/с) и един стандартен 600гх монарх. Общо 1.6 ТХаша. 0.5вата на 1 Гхаш тествано и сигурно според БФЛ.
Повече подробности в сайта и форума на пеперудките.

От 18.08.13 е преордъра. Според БФЛ след около 5 седмици ще почнат шипинг на имперския монарх (1тх). Като свършат с поръчките направени до 04.03.14 ще шипнат и стандартния монарх. По мои сметки обаче трябва да стане до някъде 2-3 месеца.

Цена: търся мин. 500 долара файда така че минимум искам 4680 + 500. Може в долари, а може и в други валути всякакви (е не баш шиткойни).

П.С. Когато пристигнат двете карти трябва да им заплатите ДДС-то.

П.С.2 БФЛ си имат специално меню, където лесно се трансферират поръчките между акаунтите. А самата направа на акаунт е безплатна . Т.е. Правите си акаунт с ваш адрес и данни и аз лесно мога да трансферирам поръчката. Както казах - за повече инфо влезте в БФЛ. Все пак не са малко пари - прочетете си. На готово не става.
renter84

Re: Продавам заплатен БФЛ Монарх преордер от 18.08.13

Мнениеот ZAX » 13 Мар 2014, 18:33

Колега, на сайта на BFL никъде няма информация за императорския монарх или поне аз не намирам...

Може ли отделни оферти за отделните устройства или могат да се прехвърлят само заедно като са в една поръчка?
ZAX
Spammer

Мнениеот renter84 » 13 Мар 2014, 19:02

Имперският монарх го обявиха преди десен дена. Търси в офиц. им анонси във Forum - Announcements - Monarch Information - последния пост (04 March 2014 - Monarch Update). Знае се само, че ще е 1 ТХ и ще има същата консумация като стандартните монарси - 0.5в/1гх. Моят ордър за стандартен 600 монарх поради досегашните им закъснения е автоматично ъпгрейднат към имперски монарх + 1 стандартен монарх (вече обясних). Очаква се официалната им страница да я ъпдейтнат скоро ама кога не знам - но официалните им представители вече доколкото е възможно са обяснили във форума.

П.С. като стана въпрос за детайли се сетих. Имперския най-вероятно ще е с водно независимо охлаждане (т.е. няма нищо да ви трябва допълнително), а стандартните 600гх монарси ще вървят според представителите на БФЛ със супер огромни и яки охлаждания / цитирам ги " могат да издържат и на куршум направо"
Това е от мен - за повече инфо четете форумите им или направо ги питайте за подробности - съпорта им доста се подобри последно време - за 1-2 раб. дни ти отговарят.
renter84

Мнениеот ZAX » 13 Мар 2014, 19:15

Твърде слаб ми е английския, съжалявам...

Това което ме интересуваше и не си отговорил, едва ли им го пише във форума: Продаваш ли ги по отделно?
ZAX
Spammer

Мнениеот 2GOOD » 13 Мар 2014, 19:46

Колега, съжалявам че ти спамя темата, но 2-те седмици на Джош ги знаем и този филм сме го гледали !!!

Успех
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот renter84 » 13 Мар 2014, 20:50

2GOOD написа:Колега, съжалявам че ти спамя темата, но 2-те седмици на Джош ги знаем и този филм сме го гледали !!!

Успех

Ми много неясен коментар си пуснал , бе, колега, модератор, чак още малко все едно и за мен нещо намекваш. Разкажи ни бъдещето като толкова много знаеш. Пък и не се разбира кой филм точно си гледал, моя ли , твоя ли, на първата генерация бфл миньори ли, на тая ли, на другите всички останали производители на чипове ли , които между другото всички имат закъснения с месеци ... на тях ли? Не се разбира какви филми гледаш колега. Като се интересуваш от нещо - четеш коментари, отзиви, техническа спецификация, водиш си кореспонденция и така и така - тогава стигаш до заключения. Като не искаш компактни две карти с общо 1.6 тх до няколко месеца тогава не се занимавай с БФЛ. Като искаш давай си няколко пъти по-скъпо за втората генерация КНЦ (които като характеристика единствени могат да се конкурират с БФЛ от всички останали) , но затова пък освен по-скъпата цена и правят официално 0.6 вата на 1 гх, а не 0.5. Освен това водно охлаждане + изкл. добро въздушно ще има да чакаш от тях на най.

Иначе "лошите" БФЛ ми предлагат в момента 100 процента рефънд - питат ме пълен рефънд или тези 1.6 тх. Аз като идиот разбира се , модераторе, взех че реших да предложа на "добрите" колеги като тебе опция и вие да намажите от ранния ми преордър при БФЛ, защото аз лично имам 2 поръчки, а общо 4 карти няма къде да ги слагам. Но щом е така... успех и аз желая
renter84

Мнениеот 2GOOD » 13 Мар 2014, 21:10

Първата генерация БФЛ миньор (FPGA) огромни закъснения, първа генерация ASIC - колосални закъснения (от поръчка до шипинг 14 месеца).
Не казвам, че и сега нещата ще са така, искрено се надявам да получиш устройствата си навреме.
А лошите БФЛ почти винаги предлагат 100% рефънд преди да са готови с продукта, започнат ли да шипват обаче рефънда отпада. Успех ти желая с продажбата, просто споделих мнение от предишния опит с БФЛ - моят и на цялото биткойн общество, без лоши чувства.

Още веднъж, успех с продажбата.

П.С.
====
Не съм модератор ;)
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот ZAX » 14 Мар 2014, 05:38

Добре де колега, аз също харесвам BFL и оценявам жеста ти. Само дето не мога да си позволя да взема и двете на куп. За това те питам за трети и последен път, дали все пак има вариант да ги продадеш като отделни устройства или да си търся ортак за второто, т.е. да свърша твоята работа.
ZAX
Spammer

Мнениеот renter84 » 14 Мар 2014, 09:08

ZAX написа:Добре де колега, аз също харесвам BFL и оценявам жеста ти. Само дето не мога да си позволя да взема и двете на куп. За това те питам за трети и последен път, дали все пак има вариант да ги продадеш като отделни устройства или да си търся ортак за второто, т.е. да свърша твоята работа.

Ами не съм ти отговорил, защото мислех , че се подразбира. Аз съм поръчал една карта 600гх монарх на 18.08.13. Поради закъснението на 04.03.13 БФЛ предлагат да избирам - или да получа рефънд или на получа първо ъпгрейдната моя карта до имп. монарх и след това на края на опашката - подарък още един обикновен монарх. БФЛ не дава опция да трансферирам само едната или само другата карта , а само цялата поръчка(ордър) или нищо. Може с течение на времето да се промени нещо в акаунта ми по този повод и реално да мога да трансферирам различни карти, но не вярвам да стане. А аз лично на нещо друго освен официален трансфер през БФЛ не се навивам. Като искате хванете се двама или трима, а не само един и си разделяйте ордъра както искате. Аз ще го пратя на който акаунт кажете.
renter84

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)