Продавам Butterfly Labs Jalapeno ASIC miner

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Продавам Butterfly Labs Jalapeno ASIC miner

Мнениеот hashrate » 28 Фев 2014, 16:50

Здравейте,

продавам чисто нов Butterfly Labs Jalapeno ASIC Miner 5.5GH/s, който може да се ъпгрейдне и до 7.7+ GH/s чрез firmware upgrade.

Цена: 260лв.

Устройството е пускано само за тест.
В перфектно състояние, с включени USB и захранващ кабели, фактури и оригинална опаковка.

Взех го от Германия за приятел , но той реши, че няма да го ползва, защото няма постоянно работеща машина, към която да го върже. Затова се продава. Устройството харчи около 30 вата от контакта - пренебрежително малко. Освен това е супер безшумно.

Давам 2 дни за тест при вас, защото съм убеден, че работи перфектно.
Също така, приемам заплащане в BTC, LTC, XPM или DRK, както и бартер за полезни за мен неща.

Пишете ми лично съобщение тук, максимално бързо ще отговоря, а на сериозните купувачи ще дам и телефон.

Поздрави.

===============

Снимкa:

http://dox.bg/files/dw?a=b0cd2ad985
Аватар
hashrate

Re: Продавам Butterfly Labs Jalapeno ASIC miner

Мнениеот marincho » 28 Фев 2014, 19:01

Цената е доста несериозна.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот larry12 » 28 Фев 2014, 19:22

Понеже 5.5ГХ в Биткойн мрежата са пренебрежително малко и шанса устройството да бъде избито някога е малко под 0 предлагам 50лв като ще поема и куриера.
С това чудо добива е около 0.2-0.3$ дневно :whistle:
Аватар
larry12

Мнениеот Странник » 28 Фев 2014, 19:28

Имам платки на 7,5 GH/s и съвсем скоро най ценното в тях ще бъдат вентилатора и радиаторите.
Даже съвсем скоро ще ги спра направо и ще ги подаря на някого заради ъпгрейд за да си ползвам
оборудването за друго.
Аватар
Странник

Мнениеот iana_crs » 28 Фев 2014, 20:37

ЕЕЕЕЕЕ, колега , може ли да си ги заплюя???
Не са ми за копан , а с образователна цел !
Ша почерпя !!!!!!

Поздрави !!! :dance:
iana_crs

Мнениеот hashrate » 28 Фев 2014, 20:51

Здравейте, шерифи :)

Ще ви отговоря само от спортна злоба. Знам, че няма да ме разберете, ама искам да ви надвия във вашата игра.
Беше ми интересно какво ще кажете :)
BFL е по-скъпа марка от другите, защото се смята за премиум АСИК, а може би и заради ниската консумация на енергия и тишината на работа.
Block Erupter-ите по 330Mх/с, които се продават тук...никой не пожела да ги пусне на 15лв съвсем наскоро, искаха се цени от 20-50лв., а тогава бихме имали цена като на това устройство, и то без да се направи фърмуер ъпгрейда.
В момента изкарва по около 0.0008-0.0009BTC на ден, което значи около 0.024-0.027BTC на месец, което значи 1 LTC на месец. След FW upgrade - 1.5LTC на месец.
От цялата работа грам не съм на печалба. Пуснах го у-вото тук е така, от уважение към форума. И от любопитство.
Може да се бъзикате, но в момента това е най-ниската цена за това у-во, цените на другите продавачи на точно това у-во на БГ пазар са по 400-500-дори близо 800лв.
И затова пак от уважение, леко намалявам цената - 240лв.
Аватар
hashrate

Мнениеот Странник » 28 Фев 2014, 21:33

То има ли какво друго да кажеш ?
Много великодушен ''търговец'' си наистина в сравнение с другите,особено като няма какво да губиш повече.
Особено и като знаеш какъв боклук продаваш.
Аватар
Странник

Мнениеот hashrate » 28 Фев 2014, 22:00

Нали написаните неща от мен са точни?
Така че кво се жалваш като дърта афганистанка пред гроба на незнайния войн в Кабул.
Виж, че един пич по-горе, макар че казва, че вероятността да избие устройството е под 0, но все пак дава български левчета и покривал дори и куриера! :)
И 2010-2011та година като биткоина е бил под 1$ и се е копал на загуба заради тока, хората дали не са се чудили дали ще се избие копането, но са продължавали да копаят.
Досега гледах отстрани как се месите по темите на другите хора, но исках да видя от първо лице как е. Поне е забавно, а и обичам да споря :)
Аватар
hashrate

Мнениеот Странник » 28 Фев 2014, 22:23

На теб май ти убягва тънката ирония на въпросния колега larry12 който ти е писал по-горе.
Е нищо...не ме учудва никак това.
2010 -2011 г са копали наистина фенове на BTC за разлика от ''търговците'' днес.
И аз дълго гледах отстрани дълго време докато не ми прекипя от чистите обири които ставаха тук.
Аз пък лично много се кефя че ми викат шерифа ... :lol:
И за разлика от стари копачи тук които се обърнаха на търговци повече ,все някак успявам
да отговоря на многото хора които ми пишат на ЛС с въпроси.
На когото мога и съдействам -БЕЗПЛАТНО.
А квалификациите по мой адрес явно издават колко си безпомощен в безсилието си.
Продължавай все така... :lol:
Аватар
Странник

Мнениеот ggeorgiev » 28 Фев 2014, 22:29

Малка корекция, когато беше $0.80 в началото - вадех повече от сега, при това с карти :) та сравнението не е правилно. Тогава се копаеше и соло, и блока беше 50. И точно тогава, една карта се избиваше с биткойн за същото време, с което сега се избива на скрипт :)
ПП Офтопика е за спора и спорта :) щом ти харесва да спориш :)

Едит: Странник е бърз :)
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!
Аватар
ggeorgiev

Следваща

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)