Купувам Биткойн - BTC

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Купувам Биткойн - BTC

Мнениеот linkl » 19 Фев 2014, 21:48

- предложения
linkl

Re: Купувам Биткойн - BTC

Мнениеот solarcenter » 19 Фев 2014, 22:38

От известно време си мислех да пусна във форума темата - кой и дали някой продава в БГ ..! Колкото и да е странно , мисля ,че в БГ играчите са нет-ни спестители ..т.е. не НЕТ от "мрежа" , а от нето , чисто... Това ми е усещането , като наблюдавам нещата , интересно е какво мислят другите ...
Може би пък се продава , по далечни борси ... ? не знам , нашенеца се оплаква ,че е зле , ..ама стиска заработката , чака , мисли ...защото няма като на Запада дебел наем за къщата , цифра за тока и климатика ,и да трябва кеш ...1 LTC на ден си е ОК ... :D ...а то нали ВТС ще става 5-10 К ... чакаме утрето ! Не ,че агитирам за друго , просто е интересна темата ...Защото като се гледа Live Trade по борсите - има играчи и от двете страни BUY - SELL ...при нас май не е така ...малко недоразвито е още БГ БИТКОЙН ОБЩЕСТВОТО ...
solarcenter

Мнениеот Chris__ » 20 Фев 2014, 00:17

solarcenter написа:От известно време си мислех да пусна във форума темата - кой и дали някой продава в БГ ..! Колкото и да е странно , мисля ,че в БГ играчите са нет-ни спестители ..т.е. не НЕТ от "мрежа" , а от нето , чисто... Това ми е усещането , като наблюдавам нещата , интересно е какво мислят другите ...
Може би пък се продава , по далечни борси ... ? не знам , нашенеца се оплаква ,че е зле , ..ама стиска заработката , чака , мисли ...защото няма като на Запада дебел наем за къщата , цифра за тока и климатика ,и да трябва кеш ...1 LTC на ден си е ОК ... :D ...а то нали ВТС ще става 5-10 К ... чакаме утрето ! Не ,че агитирам за друго , просто е интересна темата ...Защото като се гледа Live Trade по борсите - има играчи и от двете страни BUY - SELL ...при нас май не е така ...малко недоразвито е още БГ БИТКОЙН ОБЩЕСТВОТО ...

Смени боба дето го хвърляш, явно не върши работа...
Chris__

Мнениеот 2GOOD » 20 Фев 2014, 00:21

И без това темата не е много добре написана, нека да я разводним (пиша като потребител, нека модераторите ако могат да ме делнат :P )
Та това което искам да кажа е, че аз спадам към групата от стискащите, но въпреки това при належащи разходи няма начин харесва не харесва това е. В този ред на мисли според мен има продаващи в БГ и то не малко, само като погледна bitcoin.de веднага се вижда :)

Успех желая на колегата с намирането и сори за "офф" топика
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот Странник » 20 Фев 2014, 00:40

@ solarcenter то е ясно че пускаш празно за пълно но ако си копач знаеш
как се копае.
Ако не си - това променя доста неща и в известен смисъл говориш наизуст.
Не забравяй че тук е форум на копачи ,а не борса.
От време на време колеги си правят услуги и това е.
Ако имаш критика или държиш на мнението си иди и коментирай борсовите цени
на нашата българска борса при тях самите и едва тогава критикувай копачите тук
дали продавали,стискали или не.
Мен лично не ми изнасят цените на БГ борсата и всички тук когато уговарят сделки не ги ползват
за отправна точка.
За това и повечето търгуват (да не кажа всички) навън където има по изгодни оферти.
Прави си сам изводите.
Аватар
Странник

Мнениеот Hristo » 20 Фев 2014, 01:04

При положение, че по БГ борси предлагат 50 евро по-малък курс, как да им продадеш?
Когато цените на търгашите станат адекватни, тогава ще се оживи и покупко-продажбата на коини в страната.
Gigabyte GA-990FXA-D3, OctalCore AMD FX-8350@4100 MHz, RadeonHD 7950 3GB GDDR5,
2x4GB GeIL DDR3@2666 MHz DUAL CHANNEL,ASUS XONAR DX PCI EXPRESS 7.1 AUDIO,
Storage: 1x60GB Corsair Force 3 SSD,1x500GB,1x1500GB,600W FortronPSU, 600W UPS
Аватар
Hristo

Мнениеот atl » 20 Фев 2014, 04:38

solarcenter написа:От известно време си мислех да пусна във форума темата - кой и дали някой продава в БГ ..! Колкото и да е странно , мисля ,че в БГ играчите са нет-ни спестители ..т.е. не НЕТ от "мрежа" , а от нето , чисто... Това ми е усещането , като наблюдавам нещата , интересно е какво мислят другите ...

Купувам това дето го пушиш. Предлагам по 0.6 LTC на грам :D
atl

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)