Модератор: Moderators
99ufo99 написа:Да, цената е нормална, просто са малко късички.. 20 см. е по-добре .. но каквото има това е !
Браво за коректната цена !
RIG написа:Не знам, ама лятото си ги взимах по 2-3, до 4 лева таван, макар че и тогава имаше наглеци искащи по 5-10 лева. А днес за абсолютно същия продукт се радвате като деца на захарно петле за 1-2 лева при реална себестойност някакви жълти стотинки... Та не знам да го хваля или не... Също ме съмнява че това е най-ниската цена. Може би просто най-ниската във форума, което не говори никак добре за общноста ни като цяло, а за българския пазар си е ясно...
Ама въобще не ме интересува че в някакъв момент не се намирали и всеки спекулирал с цената им... То и по време на комунизма много неща ги нямаше по магазините, ама това не ги прави днес да струват повече, нали?
Освен разбира се ако цената на работнта ръка в китай не се е вдигнала няколко пъто... В противен случай не проумявам как цената може да е оправдана, при условие че машината на която се правят я струва 100 лева, я не... Китаеца който я използва взима дори по-малко на месец, за направата на десетки хиляди от тях (значи са достатъчни само няколко китайчета са достатъчни за да покрият нуждите на цял свят), с материали за по няколко цента за брой...
Добре че си купувах когато не ми трябваха и не бях алчен и не продавах после когато пак не ми трябваха и бяха на абсурдно висока цена, та сега да не си троша нервите...
Само ви гледам сеира, простете за спама.
Назад към Обяви (Купувам/Продавам)
Регистрирани потребители: 2GOOD, ClassicFundingSource, Google [Bot], guBaHe