Продавам add2psu - модул за второ захранване + екстри

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Re: Продавам add2psu - модул за второ захранване + екстри

Мнениеот muhaha » 23 Фев 2014, 15:38

Разбира се отново промо за форума.
Всички заявени модули стандарт до Понеделник 24 февруари преди 23:59 са на цена 13 лева.
А ако някой иска 5 броя са на пакетна цена 60 лева.
[Продава] add2psu X2 - Модул за второ захранване - Произведено в България. Всеки модул е предварително тестван и гарантирано работи!
Аватар
muhaha

Мнениеот muhaha » 25 Фев 2014, 20:28

Пускам на разпродажна цена модулите от модела който продавах до сега.
Цената е както следва (за модул стандарт):
1 до 2 броя цена 13 лева за брой.
3 до 4 броя цена 12 лева за брой.
5 до 6 броя цена 11 лева за брой.
Всичко от 7 броя нагоре по 10 лева за брой.

Както се предполага това е Разпродажба, което означава до изчерпване на количествата. Ще трябва да реинвестирам в новия модел на устройството за това и цените падат така ;)
Както и цените са за форума. И другаде ще пусна разпродажни цени но вероятно по други ;)

П.П. Обединението прави силата ;) разбирайте се обединявайте се (обща поръчка) ... хем ще си разделите и доставката ;)
[Продава] add2psu X2 - Модул за второ захранване - Произведено в България. Всеки модул е предварително тестван и гарантирано работи!
Аватар
muhaha

Мнениеот muhaha » 27 Фев 2014, 11:22

За да има уникална цена за форума.
До 4 броя модули цената е 12 лева. Всичко от 5 броя на горе по 10 лева ;)
Цените са до изчерпване на количествата за регистрирани членове на форума.
Аватар
muhaha

Мнениеот RIG » 02 Мар 2014, 05:15

muhaha написа:Можеш да вързваш безброй захранвания. Препоръчително е да се стартират от главното захранване всичките модули. Защото има закъснение около 5 мили секунди. И ако се закачват за всяко следващо ще се увеличава закъснението.
Другото е да си разпределиш натоварванията по захранванията. Обединяване на масите също е добра идея. И друго важно ако екстендерите са ти с молекс и не са им прекъснати 12те волта към дъното... молексите на екстендерите трябва да се закачат на главното захранване което храни дъното.

Колега, моля да ме извиниш за невежеството, но не всичко от написаното мога да разбера.

И точно за да няма фалове си ползвам само неща направени по предназначение. Като начало съм със специалните дъна, където всички карти си се хранят без проблем от дъното. Никакви моднати екстендъри, никакви молекси, никакви глупости... Експерименти никакви не смятам да си правя. Но пък щом може ще оптимизирам.

Идеята ми е да си сложа по 6 карти на дъно, а не както съм сега с по 2-3, дори според захранванията които съм успял да си намеря, има и машини само с по една карта, което си е чисто кощунство... Но аз разбира се смятам да ги пълня всичките, така че няма проблем.

Забелязал съм че захранвания на един разклонител се държат странно, та с какво твоите устройства са по-различни и ако примерно имам 3 захранвания за една машина, 2 от твоите ли трябва да купя или можеш да ми направиш такава джаджа и за трите, за да са си паралелно, а не последователно и как така едното захранване ще стартира другото? Мислех си че всички палят заедно.

Наистина предпочитам да не пестя пари, но каквито захранвания ми трябват, такива не просто няма, а дори не се произвеждат... Съответно ако си взема от сървърните, дай една оферта на ЛС ако можеш да ми моднеш някое такова направо да съм си с по едно машина искам, чиста работа!
RIG

Мнениеот muhaha » 03 Мар 2014, 10:04

Честит празник колеги. По случай празника промо оферта за днес. Три броя модули на пакетна цена 30 лева.

Паралелно успоредно остаеи тия изрази не свързваме захранванията по никои начин. Просто се ползват няколко захранвания. Модула след 12те волта от главаното и спира и пуска второ и т.н.т. захранвания спрямо главното. Модула прави само това. И това е писано на няколко места в темата и в упътването. Мога да направя и модул за няколко заедно цената е 10 лева на захранване за включване към модула. Но така ще е на тестова платка и ще порасне модула двойно. За модване на сърварно захранване зависи от това какво ще модвам. Но смятай че започваме от 20 лева за работа + всичко вложено като материали. Като предварително казваш мпдела да проуча как се пали. Като може да ми се вгради модул и отделно може и копче за палене.
Аватар
muhaha

Мнениеот muhaha » 05 Мар 2014, 09:06

Да напомня за форумната цена: До 4 броя модули цената е 12 лева. Всичко от 5 броя на горе по 10 лева ;)
Вероятно утре ще пускам пратки през еконт така че в петък ще са при вас.
Аватар
muhaha

Мнениеот muhaha » 06 Мар 2014, 21:09

Колеги последно повикване. Имам 7 броя не заявени ;) свободни. Това са ми последните бройки от този модел. Платките за новия модел очаквам след седмица и повече. Утре ще ходя до еконт, та ако бързате заявявайте утре до към 14:30 ;)
Аватар
muhaha

Мнениеот muhaha » 14 Мар 2014, 18:02

Модела изчерпан, взех платките за новия модел... От понеделник ще има снимки, информация и цена ;)
Аватар
muhaha

Предишна

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)