Продавам чисто ново захранване 1600W

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Re: Продавам чисто ново захранване 1600W

Мнениеот Странник » 28 Яну 2014, 19:32

е-bay ,amazon и др. си оформят листи с възможни оферти и всеки си избира каквото си иска.Това си е тяхна работа.
Една и съща стока се намира на много различни цени.
Казах го ясно и просто - който иска да си поръчва от чужбина и да не подържа СПЕКУЛАНТИ.
Или да изчака седмица за доставка от БГ фирми.
Вие постепенно ще увяхнете малко или повече -въпрос на време е.
В случая се намираме във форум и мога да пиша каквото си искам,на когото си искам ,за каквото си искам и в която тема си искам
и никой не може да ме спре когато спазвам добрия тон и обективност.
Точка.
Кой какво е клъвнал е вече друг въпрос - не съм толкова наивен и тъп - писах обективни коментари и не виждам какво толкова съм ти
клъвнал.
Ама щом ти се иска или така ти харесва - все ми е тая как ще си го таксуваш.
Дотук само доказа за пореден път ти и подобните на теб до колко сте коректни дори и в елементарна комуникация и отношения.
Дори не сте се научили да уважавате гледната точка на опонента си.
Доста хлебец имате да папате докато ви светне въобще какво ви намеквам.
А какво да кажем тогава като се стигне до бизнес и други начинания....просто не ми се мисли.
Най добре се смее този който се смее накрая....повярвай ми това ще съм аз.
Забавлявай се. И аз ще правя същото. :mrgreen:
Аватар
Странник

Мнениеот georgebg » 28 Яну 2014, 20:08

хайде, господин антиспекулант. Бих продал захранването на цена 110% от намерено такова налично в магазин в европа, който доставя и в БГ..., нормална ли е надценката.. А колко е надценката на МОСТ ВАЛИ СОЛИТРОН КОМПЮТЪР 200 ПОЛИКОМП АСБИС и т.н. , нали си много веш в определянето на антиспекулативни цени, защо не коментираш и тях и как така всички вдигнаха изведнъж цените си с над 10%, колко им стана надценката тогава, няма ли да ги сигнализираш за картелно споразумение ... или лееш акъл само там където има новобранци да ти се вържат ... супер...
georgebg

Мнениеот Странник » 28 Яну 2014, 20:30

Говори ми за цени в левове,а не в проценти.
Фирмите като си продават ако искат и с 20% или 100% отгоре ако искат - просто си поръчвам от amazon и точка по въпроса.
Така направих миналата година с 5 дефицитни видеокарти и захранване.
Там има наличности винаги,няма спекула,цените са по ниски от тези в БГ - чудно се нареди всичко за мен.
Нито съм гледал в продавалник,нито са ме интересували обяви - направо от извора и точка.
Какво да коментираме повече?
Ами продавай си както си пожелаеш,аз пък ще сложа линк с коментар какъвто си пожелая- потенциалния купувач сам да си решава.
Цените на производители и дистрибутори които са законни играчи на пазара какво да коментирам...пък и да го правя - все тая.
Затова направо към извора и толкова.
За разлика от теб аз не съм ''търговец'' в случая и мога да си пиша свободно в този форум каквото си пожелая,където си пожелая стига да
спазвам добрия тон и да бъда обективен.
Пък ти прави каквото си искаш.
Нали сме свободен пазар и демокрация без ограничения и цензура?
Ама нали всичко беше шега дотук г-н ''търговец'' защо се палите толкова заради собствения си блъф?
Аватар
Странник

Мнениеот georgebg » 28 Яну 2014, 21:27

ами продължавам ,защото си ми забавен, особено като в други теми изваждаш само части от контекста на тази тема ... и не съм търговец, а човек който си прави майтап с такива като теб.... надявам се и аз спазвам добрия ток ,защото искрено ми е забавно и се смея от сърце, а не ехидно :))
захранването си пее в ригче от 290-ки издути до дупка и не ги усеща .... как да го продавам ... и да съм казал че е само едно...
и ако мислиш че амазон е "извора" и че "продавалник" ми говори нещо за сравнение ... само още повече ме разсмиваш ;)

Захранването се сваля от продажба и модератора може да затвори или изтрие темата , аз достатъчно се позабавлявах , надявам се и другите колеги, привърженици на принципите за свободен пазар
georgebg

Мнениеот Chris__ » 28 Яну 2014, 21:56

georgebg написа:ами продължавам ,защото си ми забавен, особено като в други теми изваждаш само части от контекста на тази тема ... и не съм търговец, а човек който си прави майтап с такива като теб.... надявам се и аз спазвам добрия ток ,защото искрено ми е забавно и се смея от сърце, а не ехидно :))
захранването си пее в ригче от 290-ки издути до дупка и не ги усеща .... как да го продавам ... и да съм казал че е само едно...
и ако мислиш че амазон е "извора" и че "продавалник" ми говори нещо за сравнение ... само още повече ме разсмиваш ;)

Захранването се сваля от продажба и модератора може да затвори или изтрие темата , аз достатъчно се позабавлявах , надявам се и другите колеги, привърженици на принципите за свободен пазар

И аз, евалла @georgebg, първоначалната ми реакция беше негативна, но схванах за какво иде реч... :)
Chris__

Мнениеот Странник » 28 Яну 2014, 23:17

И аз откровено се забавлявах и ще продължавам да се забавлявам в забавните ви опити да ставате милионери - дай боже всеки му.
Вие скубете новобранците - после аз ще се смея някой ден.
Айде със здраве...скоро ще се чуе нещо сигурен съм.
Аватар
Странник

Мнениеот 2GOOD » 28 Яну 2014, 23:18

Добре явно, че захранване не се продава. Ще ви помоля да спазвате добрия тон.

Темата се заключва и ще бъде изтрита по-късно.
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Предишна

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)