Продавам add2psu - модул за второ захранване + екстри

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Re: Продавам add2psu - модул за второ захранване + екстри

Мнениеот muhaha » 05 Фев 2014, 00:27

Няма проблем щом нямат молекс на рейзърите няма как да смесиш 12те волта на двете. Така че можеш на второто да си закачиш тези двете... а ако позволява като ватове можещ и още една да закачиш през 6/8 пинивите букси. Ако имаш други въпроси дай на лични ;) както и ако искаш да заявиш от оставащите бройки иначе може и за събота да пускам май ще поръчвам 16 пинови да имам докато заредят 20 пинови.
[Продава] add2psu X2 - Модул за второ захранване - Произведено в България. Всеки модул е предварително тестван и гарантирано работи!
Аватар
muhaha

Мнениеот anonymous » 07 Фев 2014, 12:54

Колегата е маг точен! Приготви и прати всичко навреме, после дори си даде скайпа за съдействие по инсталацията!
anonymous

Мнениеот muhaha » 08 Фев 2014, 01:03

Винаги съм готов да помагам както мога ;)
Ето и как изглеждат с новите платки. Силикона се вижда само по молекса и по подложката която лепя от долу.
ИзображениеИзображение

Ето и версията с изведени 3,3 и 5 волта на жички... тук вече има повече силикон за да не стане откъртване на спойките.
Изображение

Имам ограничено количество от платките... и малко тестови. И понеже чакам нова версия на платката с повече екстри вероятно нови платки ще имам след 15-тина дни. Но не се стеснявайте да питате дали имам налични да ви изпратя ;)
[Продава] add2psu X2 - Модул за второ захранване - Произведено в България. Всеки модул е предварително тестван и гарантирано работи!
Аватар
muhaha

Мнениеот muhaha » 12 Фев 2014, 08:48

Останаха ми 10-тина бройки платки, след това чак към вторник очаквам да взема новите платки.

Ето и малко информация около местоположението ми и възможността ми за доставки:
Аз съм от село на 35км от Пловдив, за това изпращам през еконт през ден. Основно вторник, четвъртък и събота (офиса на еконт ми е на 17км) така че моля за разбирателство от тази гледна точка че гледам да ви изпратя всичко максимално бързо и да ви дойде по-евтино като ви го пускам от офис! Имайте в предвид че рядко имам възможност примерно да ми заявите бройки във вторник в 11 часа и аз да ви ги изпратя във вторник, желателно е до понеделник вечерта да си заявите бройките да мога да си организирам нещата !!!
Аватар
muhaha

Мнениеот vmuser » 14 Фев 2014, 00:14

Горещо препоръчвам колегата. Изключително експедитивен, харесва ми изработката на модулите, начина на опаковане при пратки и съдействието, което указва при нужда!
Аватар
vmuser

Мнениеот RIG » 14 Фев 2014, 03:39

Не знам дали е дискутирано, но дали е възможно за повече от 2, понеже аз копая само с 290Х и трудно ще стане само с 2 захранвания от това което е на пазара в момента. Нещо за 3-4 например?
RIG

Мнениеот muhaha » 14 Фев 2014, 07:46

Можеш да вързваш безброй захранвания. Препоръчително е да се стартират от главното захранване всичките модули. Защото има закъснение около 5 мили секунди. И ако се закачват за всяко следващо ще се увеличава закъснението.
Другото е да си разпределиш натоварванията по захранванията. Обединяване на масите също е добра идея. И друго важно ако екстендерите са ти с молекс и не са им прекъснати 12те волта към дъното... молексите на екстендерите трябва да се закачат на главното захранване което храни дъното.
Аватар
muhaha

Мнениеот muhaha » 14 Фев 2014, 15:28

Промо форумна оферта 3 броя по 14 лева за брой или пакетна цена: 40 лева. Офертата е валидна за членове на форума и до 23:59 на 14ти февруари.
Аватар
muhaha

Мнениеот muhaha » 17 Фев 2014, 12:25

Заредих платки от платкаджийницата вече имам налични. Веднага пускам и промо за форума като предното 3 броя по 14 лева или пакетна цена 40 лева ако се вземат на веднъж.
Аватар
muhaha

Мнениеот muhaha » 21 Фев 2014, 10:20

Забележка: понеже масата управлява стартирането на захранването, понякога се получава при слаба или никаква връзка между масите на двете захранвания, второто захранване да не спира. Това се решава с контакт между корпусите на захранванията. Или понякога това става с модулите за маса с фасунг които продавам, може да се наложи модула да се измести на друга молекс линия да не е на една с add2psu модула.

И да не съм голословен отново промо за форума:
3 броя по 14 лева или пакетна цена 40 лева ако се вземат на веднъж.
Промото е валидно до 23:59 днес
Аватар
muhaha

ПредишнаСледваща

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)