CYPER написа:ZAX написа:Цената всъщност е:
Subtotal: $ 4,995.00
Payment discount: -$499.50 (10%)
Shipping cost: $ 160.00
Bulgaria VAT: +$ 931.10
Total: $ 5,586.60
Точно в момента е 24.6 BTC според системата през която се плаща, утре може да е 20 BTC...
550 в една кутия е по-добре от 600 в 10...
Единственото предимство на авалонското предложение е че ще пристигне веднага (е добре де до една седмица примерно). Докато KNC ще им трябват 3-4. В краткосрочен план авалон е по-добре, още повече ако се купува от няколко души. Но в дългосрочен KNC е по-добре. Защото не може да не отчетем размери, мобилност и консумация. Освен това KNC и след една седмица да си го поръчаш пак ще ти дойде до края на месеца, нали така са написали

Нищо чудно, че никой не се е навил да прави обща поръчка през теб

Съвсем други бяха нещата тогава, който си е поръчал сам като теб много добре знае. А дали всъщност точно аз не ви отворих очите, че поръчката през който и да е и когато и да е от тогава до сега нямаше как да не е печеливша, да не кажа единствената такава

А по-коректен от мен няма да намериш, така че айде не хапи ръката дето те храни
Всъщност навиха се няколко човека от тези които не можеха да си позволят дори сатурн сами да вземат, но скрубалов реши да прецака работата...
Не се навиха само на идеята ми ДДС как да не плащаме
Това което ме притеснява е факта че може би и за KNC скоро ще е късно, въпреки тези 10%, а какво остава за авалон...
От друга страна докато обсъждаме това, цената на BTC расте, което още повече накланя везните към KNC отново.