Съжалявам, но не съм долен търгаш и ако имах възможност наистина бих снабдил всички тук на възможно най-ниски цени, докато това което правите вие е грозно до безкрайност. Но повече ме е яд на тези които купуват от вас на безобразни цени... А именно заради тях ви има и вас...
Я кажи пак че не разбрах къде бъркам в сметките и колегата на какво основание ни товари веднъж с ДДС-то което я е платил я не... и втори път с повече от още 200 лева... Почти на двойна цена иска да ни ги пробутва... И да, цената е доста по-висока от тази на производителя плюс всички разходи след това.
Същият лъжеше преди как сменял чипове, ъпгрейдвал ги, проверявал ги, застраховал ги и ги благославял, затова цените му били такива...
Иначе интерес имам, но интересът ми не е да пълня гушите на търгашите. Така че нормално да не съм ти особено симпатичен, когато отварям очите на хората... То едва ли има много балъци останали, но един да ви клъвне ви е много, така че да, това е тема която не би трябвало да грози форума, с такива цени в преебалника, не тук...
Но най-много ме кефи моментът в който колегата каже че нещо го е продал и то на абсурдната си цена, а неговите винаги са такива... И след известно време се окаже че пак има същото нещо за продажба