Това е цената, ако 1 месец няма купувач цената сама ще падне, това е! Колега, успех с продажбата, а за който не е наясно - питайте, не скачайте с главата напред и затоврени очи.
Модератор: Moderators
Аз не съм те питал защо ги продаваш, а за какво избиване над половин година ми говориш... И преди и сега, ако не свалиш цената до адекватна, ще си останат твои, нима си мислиш че днес можеш да ги продадеш на цената до която е трябвало да свалиш преди месец? Но умишлено не говоря в цифри, не казвам че цената ти е ниска или висока или точната. Въобще дори не съм гледал колко е актуалната, но щом няма желаещи, следва да сваляш още иначе си остават вечно твои, това е положението с този вид хардуер...gbelchev написа:...И тъй като не можах да ги продам на времето(зададох висока цена), ги оставих да копаят. Не мога да ги изчакам 3 месеца. Но така както е тръгнало ще се наложи да изчакам...
ZAX написа: а всъщност ти какво копаеш и как се мени трудността там?
ZAX написа:П.П. Това са 95 дни
ZAX написа:П.П. Защо някой да си купи това, след като мравките му се избиват само за 2 месеца, усещаш ли как цената ти трябва да е на половина за да ти купи някой нещо?
Назад към Обяви (Купувам/Продавам)
Регистрирани потребители: 0 регистрирани