Продавам Zeusminer(Hurricane X3) 14-15mh/s Scrypt -Продадени

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Re: Продавам Zeusminer(Hurricane X3) 14-15mh/s Scrypt - 1200

Мнениеот vmuser » 04 Авг 2014, 13:57

Разкръстихте го колегата тука от въпроси и контраотговори. Факт е обаче, че от цена 1600лв вече се заговори за цена 1000лв - къде е осъзнал, че иска прекалено висока цена, къде го принудихте с всичките факти и сметки :) Май все пак е редно, да оставим човека да си продава хардуера, пък който има въпроси и не знае винаги може да пита в обявата; ама тук май се обърна на махленски спор колко ми харчи колата.
Това е цената, ако 1 месец няма купувач цената сама ще падне, това е! Колега, успех с продажбата, а за който не е наясно - питайте, не скачайте с главата напред и затоврени очи.
Аватар
vmuser

Мнениеот guBaHe » 04 Авг 2014, 14:39

Виждам че през последните дни имаш пълна заетост, но като погледна на месечна база - не повече от 80%, а там цената е добра.

Ще призная че за някой неща си прав, но пък защо ще продаваш ригове, които се изплащат за 3 месеца по дяволите и то на такава цена, а при теб вече би трябвало и да са се изплатили (поне на 60-70%), като гледам от кое време ги предлагаш в бетаригс. ? Аз лично бих предпочел да изчакам 6 дни и да спестя 250 лв, което по твоите сметки е печалбата за 1 месец, като ще загубя само 0.12- 14 БТЦ от нереализирани приходи (по твоите сметки) :)

Ако се съмняваш във времето за доставка - последния тракинг ми е под ръка и мога да ти го пратя на лично да се увериш, че пратката беше при мен на 6-тия ден сутринта.

Оспорвах нещата, точно заради хората, които скачат напред и с отворени очи.

Със т. 1, 2, 4 и 6 се съгласявам.

Поздрави и успех с продажбата.
http://freebtclist.com - faucet сайтове за сатошита с таймери за всеки сайт и други благинки.
Аватар
guBaHe

Мнениеот ZAX » 04 Авг 2014, 16:05

Нямам практически опит със скрипт ейсиците, въпреки че си купих един гридсид за 100 лева, но колегата не ми прати захранване и мен ме домързя да си намеря, при условие че искаха да ме изнасилват с прескъпи боклуци, реших че не си струва да го пускам и за месец или там колкото щеше да му е адекватния живот, така или иначе си го бях взе; само за музея... Но от опита ми с ша ейсиците още преди години съм стигнал до заключението че ако един ейсик не се избива в рамките на месец, таван до 2 месеца, просто си на загуба или по-точно не се избива никога! К'ви са тези години тука...

И за да не кажете че няма такива, ето ви едно което се избива в рамките на 2 месеца https://www.bitmaintech.com/productDeta ... 8OhOwt06BC и реално какво се получава обаче... Търгашите още не са го получили и вече са си напускали обявите на двойна цена, с идеята да копат в началото и да оберат каймака, а после след като уж свалят цената малко до "реалната", ама тя тази реалната била такава преди месец и всъщност дори тогава е била на ръба на избиването, а след това забрави...

Признавам, мързи ме да чета цялата тема и затова не мога да кажа нищо за цената на колегата, но ROI 7-8 или дори 6 месеца е абсурден дори за видеокарти, а това са просто едни боклуци, които след таван 3 месеца отиват в кофата, поправете ме ако греша!
ZAX
Spammer

Re: Продавам Zeusminer(Hurricane X3) 14-15mh/s Scrypt - 900л

Мнениеот gbelchev » 04 Авг 2014, 16:56

Машините се продавад поради причина, която не смятам да обсъждам тук за втори път. Когато си купите някакъв продук, питате ли защо се продава? Някой има желание да купи продукт, друг има желанието да се продаде! И тъй като не можах да ги продам на времето(зададох висока цена), ги оставих да копаят. Не мога да ги изчакам 3 месеца. Но така както е тръгнало ще се наложи да изчакам.
В повечето случаи всеки ще се запита "ами дали не ги продава защото не работя". В случая гарантирам че работят: както е видно от линковете които съм дал. Във всеки един момент може да се провери къде копаят, колко изкарват. Пълна прозрачност.
Още веднъж дам линковете, за да не се налага да ровите историята на темата:
https://www.betarigs.com/rig/4375 - може дори самия купувач да си наме машините и да ги тества
http://cgminermonitor.com/Shared/d2f24e ... f20c950f50 - статистики на живо.

За да има по голям интерес обявавам нова доста по достъпна цена от 900лв/брой (но това е в случай когато се купят две бройки наведнъж).
gbelchev

Мнениеот ZAX » 05 Авг 2014, 04:07

gbelchev написа:...И тъй като не можах да ги продам на времето(зададох висока цена), ги оставих да копаят. Не мога да ги изчакам 3 месеца. Но така както е тръгнало ще се наложи да изчакам...
Аз не съм те питал защо ги продаваш, а за какво избиване над половин година ми говориш... И преди и сега, ако не свалиш цената до адекватна, ще си останат твои, нима си мислиш че днес можеш да ги продадеш на цената до която е трябвало да свалиш преди месец? Но умишлено не говоря в цифри, не казвам че цената ти е ниска или висока или точната. Въобще дори не съм гледал колко е актуалната, но щом няма желаещи, следва да сваляш още иначе си остават вечно твои, това е положението с този вид хардуер...

П.П. Но понеже си нямам друга работа, разцъках ти линковете и видях следното 0.0224 BTC/day = 19 левчета и то за двете заедно, което е ужасно, ама ужасно малко... Това са 95 дни и то ако си остане при тази трудност, а всъщност ти какво копаеш и как се мени трудността там? Защо някой да си купи това, след като мравките му се избиват само за 2 месеца, усещаш ли как цената ти трябва да е на половина за да ти купи някой нещо?
ZAX
Spammer

Мнениеот gbelchev » 05 Авг 2014, 11:36

ZAX написа: а всъщност ти какво копаеш и как се мени трудността там?

Дал съм линк към сайта. Прочете внимателно какво представлява. Ще си направя отново труда да отговоря и да пълня собствената си тема с глупости и обяснения(които се повтарят и повтарят). Идеята на този сайт е да си дадеш машините под наем на някой друг. Задаваш с колко мегахеша разполагаш, даваш цена. Твоя клиен си плаща и той си преценява къде и как да копае. Ако случайно машината не е наета, в настройките на твоя копач даваш втори(резервен пул) и машината ти копае в резервния пул докато се наеме машината. Така винаги копаеш!!!

ZAX написа:П.П. Това са 95 дни

Това прави 3 месеца!!!!!! Съвсем нормално време. Освен ако не искаш днес да ги купиш и след 2 дена да си върнеш парите. Аз също съм реалист.

ZAX написа:П.П. Защо някой да си купи това, след като мравките му се избиват само за 2 месеца, усещаш ли как цената ти трябва да е на половина за да ти купи някой нещо?

Предполагам говориш за модела на новите мравки "ANTMINER S3 -B5". Така с днешна трудност и цена на която се продават излиза че за 2 месеца ще си върнеш парите (съгласих се с теб). Но как и ти ще ми гарантираш че трудноста на БТЦ ще остане същата??????Ами ако се промени????Значи и твоето мнение ще отиде в коша за боклук!!!! В момента пише че ще започнат да се изпращат след 2 дни(но дали наистина?). Докато дойдат в България още 5-7дни (пратка от китай). След това отиваш на митницата и почваш да се разправяш с тях. Отделно не е ясно дали пък няма да ти сложат и мито за тези машини, откъдето ще излезне че тяхната цена за избиване може да достигне до 2,5 месеца. Като сложиш главоболията и че разликата вече се намали до около 10-15 дни ако купиш скрип машинити които продавам, е съвсем възможно някой да не иска да се занимава с този тип разправия и да иска да си купи нещо налично в БГ. Плаща и веднага почва да копае!!!!

П.П. Айде моля ви се спрете с глупавите коментари най накрая! Това което отговарям сега, съм го направил с други думи в по-горните постове!!!
Цената която в момента съм предложил на машините е точно с 12% завишена от най-евтиното място където може да бъдат купени!!!! И тъй като има предимство да бъдат тествани на място, да дам напътствия кое и как работи,как да си го подкараш, смятам че тези 12% са нормални да ги поискам. В крайна сметка ще спестя време и главоболия на купувача, което не е никак малко.
Последна промяна gbelchev на 05 Авг 2014, 12:40, променена общо 1 път
gbelchev

Мнениеот 2GOOD » 05 Авг 2014, 11:48

@gbelchev навлизаш в дълбоките води с тези отговори към колега ZAX (само му погледни ранга)

Успех с продажбата, ако сметнеш за необходимо тази тема ще я заключа и си пусни нова.

Поздрави
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Re: Продавам Zeusminer(Hurricane X3) 14-15mh/s Scrypt - 450л

Мнениеот gbelchev » 04 Сеп 2014, 16:59

ПРОДАДЕНИ
gbelchev

Предишна

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)