HristoGB написа:ZAX-е смяташ да ги купиш от мен и да му ги продадеш ли?

Не, едно приятелче търсеше като твоите карти, че му се прецакали две от тях и искаше да попълни бройките точно със същите (предполагам защото са най-евтиният модел), даже се чудеше дали да не направи и още една машина, но после нещо се бъгна и той като лъжицата и дори твоята абсурдно ниска цена му се видя нещо височка... а на мен просто ми беше неудобно да ти се пазаря след като намирам цената ти за неприлично ниска!
Моите карти са 2GB сапфирки и копат като 270-тки, е няма да ги подаря за под 200 лева ако ще турско да стане! Даже да не копат, ей така ще си седят... Продадох разни други работи и така

BTW, финансовите ми проблеми са по вина на @Spoon.Net защото ми забави едни пари ужасно много, а те бяха за погасяване на кредити и както добре знаете кредиторите гнусни точно на това разчитат, че да ти удвоят задълженията! А той ми върна дори по-малко от това което ми дължеше като пари които съм му дал и на всичкото отгоре го направи с 2 месеца закъснение... Отделно беше обещал да покрие неустойките по забавянето, които до момента са на стойност около 200 лева. Отделно той ми върна с 100 лева под това което ми дължеше и в крайна сметка съм назад с 300 кинта от това че е лъжлив боклук. Отделно че заради него копах с 2 карти по-малко точно когато добива беше най-добър, но добре че сега не се изкарва почти нищо, че да мога да си позволя да продам за да му оправя лайната. Да не говорим на какъв курс ми се налага да продавам коини заради него... Така че специално за него цената ми трябва да е 350, вместо 250 че да може да се изчистим ако вземе и 4-те. Ест. той е мизерник лишен от съвест, който няма да си поеме отговорността и му е ок друг да плаща за грешките му... Пък това че този друг е много по-зле финансово и не може да си го позволи, просто е без значение... Ей такива хора са по гнусни дори от най-гнусните търгаши.