Странник написа:Жалко че си ми градски - мислех че можеше да си по широко скроен и пекан пич.
Поздрави!
Ако по търговските ми практики определяш това дали съм широко скроен и пекан пич,то толкова по жалко за теб.Всъщност няма как да знаеш какъв съм понеже не се познаваме.
Един съвет от мен-побързай с поръчките,докато не са се изчерпали бройките.След това ще можеш да осъществиш една СПЕКУЛАТИВНА сделка и да си възвърнеш инвестициите.О пак забравих че ти не си СПЕКУЛАНТ,а борец за свободна и честна търговия.

Ти не знаеш какво съм платил аз,както и всички останали тук,които притежават такива машинки,нали?
Всъщност теб и не те интересува това нещо.
Интересно ми е като(ако)си поръчаш сега за 1.45 и още не си си получил поръчката китаеца обяви нова цена от 1 бтц,защото точно това се случи за последните 2 седмици.3 пъти китаеца сменя цените,но това ти не го знаеш.Не знаеш също през какво сме преминали тези които сме си поръчали.Но какво ли те вълнува това?Ами не те вълнува.Сега е момента да си поръчаш.Ние всички сме се набутали вече.Аз нямам Биткоини.Моите са полетели към великите китайски полета.Време е и твоите да поемат натам.Така след това ще си мерим празните портфейли.

Сигурно много ще се зарадваш.... че няма да мога да си продам моите машинки.

Злобей колега.
Злобата ще спаси света хахаххаха.
Не парадирам със средствата си колега ,но сега ще го направя специално за теб.От вчера съм ЗАБОГАТЯЛ с 0.25 БТЦ.Нали това те дразни?
Можеш сам да сметнеш кога ще ги избия.Нали си по калкулациите.
Бъди щастлив.