Продавам Антминер -180гх(200гх с клок)-Цена 2.7 BTC

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Re: Продавам Антминер -180гх(200гх с клок)-Цена 3BTC

Мнениеот Странник » 02 Фев 2014, 13:05

Един колега се обади с отзиви за линка по-горе на китаеца.Малко инфо за продавача с дословно цитиране:
Това е един китаец на който може да се вярва. Направих проучване по чуждите форуми. Не продават неща на преордъри а само налични и е много точен, макар да не съм купувал от него хората са много доволни! Цената за последната седмица преди китайската нова година беше 1.9 - друго характерно за него е че сваля цените с нарастване на трудността. Като цяло оплакванията от него са че ползва UPS вместо DHL но вече и това е коригирал и е добавил и DHL като опция!! И цената е с доставката :) но понеже са в отпуска до 8-ми шипва след това!
Аватар
Странник

Мнениеот dobo79 » 02 Фев 2014, 13:11

Странник написа:Жалко че си ми градски - мислех че можеше да си по широко скроен и пекан пич.
Поздрави!

Ако по търговските ми практики определяш това дали съм широко скроен и пекан пич,то толкова по жалко за теб.Всъщност няма как да знаеш какъв съм понеже не се познаваме.
Един съвет от мен-побързай с поръчките,докато не са се изчерпали бройките.След това ще можеш да осъществиш една СПЕКУЛАТИВНА сделка и да си възвърнеш инвестициите.О пак забравих че ти не си СПЕКУЛАНТ,а борец за свободна и честна търговия. :)
Ти не знаеш какво съм платил аз,както и всички останали тук,които притежават такива машинки,нали?
Всъщност теб и не те интересува това нещо.
Интересно ми е като(ако)си поръчаш сега за 1.45 и още не си си получил поръчката китаеца обяви нова цена от 1 бтц,защото точно това се случи за последните 2 седмици.3 пъти китаеца сменя цените,но това ти не го знаеш.Не знаеш също през какво сме преминали тези които сме си поръчали.Но какво ли те вълнува това?Ами не те вълнува.Сега е момента да си поръчаш.Ние всички сме се набутали вече.Аз нямам Биткоини.Моите са полетели към великите китайски полета.Време е и твоите да поемат натам.Така след това ще си мерим празните портфейли. ;)
Сигурно много ще се зарадваш.... че няма да мога да си продам моите машинки. :)
Злобей колега.
Злобата ще спаси света хахаххаха.
Не парадирам със средствата си колега ,но сега ще го направя специално за теб.От вчера съм ЗАБОГАТЯЛ с 0.25 БТЦ.Нали това те дразни?
Можеш сам да сметнеш кога ще ги избия.Нали си по калкулациите.
Бъди щастлив.
Аватар
dobo79

Мнениеот Странник » 02 Фев 2014, 17:16

След цялата ти сърцераздирателна емоционална пледоария
сметките са ясни -който плати тази цена -ще има печалба под голям въпрос
ако условията останат същите в бъдеще.
Алтернатива има -великите китайски полета от линка.
Всичко останало в твоя пост е чист пълнеж и злобеене и не казва нищо
съществено по твоята обява и цена.
Ако наричаш себе си търговец ...просто нямам повече коментари.
По делата им ще ги познаете.
Поздрави!
Аватар
Странник

Мнениеот dobo79 » 03 Фев 2014, 16:23

Нагоре колеги. :)
Аватар
dobo79

Мнениеот dobo79 » 13 Фев 2014, 17:04

Нагоре господа с нова цена: 2.7 BTC.
Да има мат'рял за шерифите. ;)
Аватар
dobo79

Re: Продавам Антминер -180гх(200гх с клок)-Цена 2.7 BTC

Мнениеот mule » 14 Фев 2014, 03:33

Време е да се засилиш към цена 2 BTC поради например цената на съседната сергия: viewtopic.php?f=15&t=1109

Освен ако твоите мравки не са по вкусни?

Редовната цена само след седмица ще клони към 1BTC, когато бъде редуцирана спрямо трудността, от друга страна КУРсът ако не се оправи... Почти се навих да си купя с 1000 лева една мравка.

Разбира се дежурния въпрос е копа ли на соло (ZAX ме помоли да питам, не убивайте вестоносеца) :mrgreen:

П.П. Също каза че е бил навит още на 3 BTC го устройвало като цена, обаче ви е обиден и затова не си купил от вас ми поръчал 2 броя на 1.45 и те взели че пристигнали само за 1 седмица... Обеща че като му изтече бана ще ги пусне по 2 BTC, веднага след като си ги поръча по 1 BTC с коините които ще изкара до тогава с тях... и още 4-5 с коините за които ще ги продаде. Чиста печалба дет се вика,,,
mule

Re: Продавам Антминер -180гх(200гх с клок)-Цена 2.7 BTC

Мнениеот dobo79 » 14 Фев 2014, 11:35

mule написа:Време е да се засилиш към цена 2 BTC поради например цената на съседната сергия: viewtopic.php?f=15&t=1109

Освен ако твоите мравки не са по вкусни?

Редовната цена само след седмица ще клони към 1BTC, когато бъде редуцирана спрямо трудността, от друга страна КУРсът ако не се оправи... Почти се навих да си купя с 1000 лева една мравка.

Разбира се дежурния въпрос е копа ли на соло (ZAX ме помоли да питам, не убивайте вестоносеца) :mrgreen:

П.П. Също каза че е бил навит още на 3 BTC го устройвало като цена, обаче ви е обиден и затова не си купил от вас ми поръчал 2 броя на 1.45 и те взели че пристигнали само за 1 седмица... Обеща че като му изтече бана ще ги пусне по 2 BTC, веднага след като си ги поръча по 1 BTC с коините които ще изкара до тогава с тях... и още 4-5 с коините за които ще ги продаде. Чиста печалба дет се вика,,,

Не се бутайте,за всички ще има. :)
Цената ми е такава каквато съм я написал в момента.След корекцията на трудността и моята цена ще се коригира.
Може да се насочите към обявата на колегата,ако нещо не ви устройва.Затова е пазара-всеки си купува каквото си поиска от когото си поиска.
Ако и неговата цена не ви устройва,може да си купите от познатите места.
За колегата ЗАКС персонално не зная за какво ми е обиден,но се радвам че ще има нови устройства на пазара.С нетърпение очаквам неговата цена.Конкуренцията определено ще свали цените на устройствата.Щом може да си позволи нека да ги пусне дори на 1 бтц.Дори може да подбие цената от китайско.Аз не мога на този етап.След време и моите устройства ще бъдат на такава цена,но не сега.
Поздрави.
Аватар
dobo79

Предишна

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)