САМО да кажа на колегата Странник, че в еbay.de листинга на продукта не е мой, така че не знам за какво говори. Листа на захранването е на същата фирма откъдето аз си купих това захранване. Исках да покажа, че и в ebay си позволяват да "спекулират" по критериите на колегата, но понеже е ebay

- там може, че на всичкото отгоре и "като се цитира като източник" , току виж и "моята далаверка" да мине за НЕспекула

.... ама така става като някой смее да ползва продукти "дет ги няма в листа на МОСТ" .....................................................
За какви търговци, данъци и т.н. говориш, това е афтърмаркет, аз съм му платил ДДС и т.н., купил съм го с пари на които също съм платил данъците ит.н. .. използвал съм го, не ми трябва и затова продавам - една бройка, моята бройка

... и ако имам 25 годишен лаптоп, също купен с платени данъци и т.н. и като антика го продам "спекулативно" , пак ли ще ме гониш ... интересно ..
наистина и аз като колегите тука нещо не те разбирам, но добре го казаха поне - темата я пуснах за да се забавлявам с такива като теб които гордо заявяват "мен не можеш да прецакаш" .... е , прецакан си, защото клъвна