Escrow

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Re: Escrow

Мнениеот SkyLLeNd » 14 Мар 2014, 03:08

Ако някой ти пусне коини и се развали сделката има таксички за разкарването значи почерпката е задължителна ако има някои иска да си закупи а не намира от кой имам постоянно малък брой налични така че съм отворен за оферти :D П.С. Идеята ти е много добра.
Against the system!
Аватар
SkyLLeNd

Мнениеот innergy » 23 Мар 2014, 14:00

Ако продавача не потвърди, че е получил пари и си поиска коините обратно? Какви доказателства за превод приемаш от купувача? Ксерокопия, скрийншоти, оригинални документи? Няма ли да е прекалено отговорно да си арбитър в такъв спор? 8)
innergy

Мнениеот 2GOOD » 31 Мар 2014, 03:23

innergy написа:Ако продавача не потвърди, че е получил пари и си поиска коините обратно? Какви доказателства за превод приемаш от купувача? Ксерокопия, скрийншоти, оригинални документи? Няма ли да е прекалено отговорно да си арбитър в такъв спор? 8)

Не се е случвало до сега, но ако се случи разбира се купувача ще трябва да докаже, че е изпратил парите. В случай, че го направи може да се поиска продавача да докаже, че НЕ ги е получил - с банково извлечение например и тогава да се търси проблема.

Най-добре е ако купувача ползва онлайн банкиране (може и пасивно), така може да ми предостави достъп до неговия компютър и директно да проверим при банката му, същото важи и за продавача ;)

Наистина отговорността е голяма !!!

Замислял съм се няколко пъти да прекратя тази услуга, точно поради тези рискове. Идеята и бе да се развие пазара в началото, когато наистина бе трудно да си кипиш биткойн, сега нещата са малко по-раздвижени.
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот angelche1973 » 30 Апр 2014, 10:59

През E pay става ли?
Не са важни конете в мотора - важно е магарето зад волана
angelche1973

Мнениеот 2GOOD » 01 Юни 2014, 20:37

Последните месеци има една тенденция на все по-голямо доверие м/у потребителите на този форум, което разбира се е изградено с времето. Подобно явление изключително много ме радва и вещае силно развитие на биткойн и на криптовалутите въобще. В следствие на това спирам предлагането на безплатната услуга ескроу, разбира се ако някой има нужда от помощ или съвет може да ме потърси на ЛС.

Също ако някой колега желае да продължи това начинание, може да го направи като пусне тема в раздела.

Планираме специална рейтингова система за подобни сделки, която да ги улесни за в бъдеще.

Поздрави
2GOOD
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Предишна

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)