Търся някой да ми обмени малко LTC/BTC

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Re: Търся някой да ми обмени малко LTC/BTC

Мнениеот Chris__ » 31 Дек 2013, 14:00

angelche1973 написа:Тези борси предлагат доста по-малко видове монети за смяна :D

Шараните не се ловят на гола кука колега, приеми тоя съвет от един стар рибар! :)
Chris__

Мнениеот Chris__ » 31 Дек 2013, 14:02

Flex написа:Разглеждам coinex.pw, копие на криптси изглежда, но доста по-бързо работи (като криптси, преди да им сменят интерфейса), може да ги ползвам за следващите транзакции, но реално разлика поне за момента не виждам.

Е каква разлика да има, да сервира капучино на всяка успешна транзакция ли? Важното е да е бърза, да няма "зависвания" и чакане за рефънд по 30 часа докато изтрезнее @BigVern...
Chris__

Мнениеот Flex » 31 Дек 2013, 14:27

Е ти както я подхвана, като най-лошото нещо в света, аз очаквах да изкараш нещо за измами, завличания правени там, пък то скорост било :)
Като гледам в алтернативите борси обемите са нищожни в сравнение с криптси, това би били добро обяснение за забавяенто (но не обяснява защо криптси не си ъпгрейднат системите). Това ми се вижда като недостатък в смисъл при по-широка публика имаш шанс да продадеш нещо по-скъпичко, да купиш по-евтино... ама ботовете по тези борси най-вероятно заличават въпросните разлики. Ще пробвам и другите борси, като натрупам матриал :)
Flex

Предишна

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)