eskay iskat 203 evro, air.bg kym 220 - lesti se s olympic air

Cenata e za sriada ima 4 chasa prestoi
pri 5 broia idva + 0.3 BTC na broi ako kuriera neiska neshto
Модератор: Moderators
BGanio написа:Бърза проверка показа че е по ефтино да се лети отколкото да се кара
eskay iskat 203 evro, air.bg kym 220 - lesti se s olympic air
Cenata e za sriada ima 4 chasa prestoi
pri 5 broia idva + 0.3 BTC na broi ako kuriera neiska neshto
ZAX написа:https://www.kncminer.com/products/jupiter
Същата скорост като 10-те авалона, но една идея по-евтино. В една кутийка, не в 10 и от там много по-малки разходи за ток, транспорт и хост. Когато тогава, за KNC поне се знае че си спазват сроковете.
Схващам аз, но също и съм бил свидетел на много безумни постъпки, с последвало "олеле майко, що на мен се случи това". Някак не ми се връзва желанието да разкараш машини за хиляди долари и летене до Франция. Все се предполага, че продавача не е идиот и е наясно, че цената на стоката му лети надолу. Но от друга страна, летенето ако му изкара други хиляди долари, е оправдано.Chris__ написа:marincho написа:Само да вметна - тия дето продават нещо, а в същото време летят за Франция/някъде, не са за вярване...
Аз също не раздавам доверие наляво и надясно колега, но избягвам да афиширам недоверие. Схващаш навярно разликата...
marincho написа:Схващам аз, но също и съм бил свидетел на много безумни постъпки, с последвало "олеле майко, що на мен се случи това". Някак не ми се връзва желанието да разкараш машини за хиляди долари и летене до Франция. Все се предполага, че продавача не е идиот и е наясно, че цената на стоката му лети надолу. Но от друга страна, летенето ако му изкара други хиляди долари, е оправдано.Chris__ написа:marincho написа:Само да вметна - тия дето продават нещо, а в същото време летят за Франция/някъде, не са за вярване...
Аз също не раздавам доверие наляво и надясно колега, но избягвам да афиширам недоверие. Схващаш навярно разликата...
ZAX написа:@CYPER, ще прескоча цената от 10 BTC за 3 броя и ще коментирам най-добрата оферта. Ако съм разбрал правилно 60х10=600GH/s и 10х2.5=25BTC. KNC ~600GH/s при цена 24-25BTC, но това е с включена доставка и грозното ДДС.
Назад към Обяви (Купувам/Продавам)
Регистрирани потребители: 2GOOD, Bing [Bot], Google [Bot]