Продавам 1200W Модифицирано сървърно захранване за miner-и

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Re: Продавам 1200W Модифицирано сървърно захранване за miner

Мнениеот silversurfer » 18 Дек 2014, 20:55

silversurfer написа:Любопитно ми е, откъде се снабдяваш с кабелите ? Продаваш ли отделно само кабели с pci букси. Убивам се всеки път като модвам да търся преходници и все намирам с 6pin-a, при които единия е празен :doh:

Нещо не ми видя питането или просто го подмина ?
silversurfer

Мнениеот PcTuninG » 20 Дек 2014, 17:32

Колегата е много точен вземах си голо захранаване без кабели . много съм доволен ако има още за продан ! :D
PcTuninG

Мнениеот silversurfer » 23 Дек 2014, 13:00

Свръх точен е колегата, да - преди 6 месеца и аз си взех от него облечено захранване с кабели IBM 2000 W, моднато с модул за второ захранване, монтирани 2 вентилатора острани и залепени с алуминиева лента ... захранващ кабел също имаше ... всичко изглеждаше добре, докато наистина не го натоварих с 1600 W и половината кабели отзад се стопиха... срещу 30 лв допълнителни ми смениха кабелите с по-дебели и по-медни, а коментара беше, че човекът, който го е правил не е бил наясно какво е това чудо 170 ампера... не съм искал обезщетение от колегата и нямам и намерение да искам, защото това са дребни суми и се случва... яд ме е как един такъв "много точен" човек 2 пъти ми подминава въпроса за PCI кабелите, при положение, че съм писал, че мога и да си ги купя от него ... ;)
silversurfer

Мнениеот PcTuninG » 23 Дек 2014, 21:49

Аз мойте захранвания ги вземах непреправяни и си ги направих със кабели по моя вкус и къртят сега . май колегата не влиза често във форума може за това да не ти отговоря :D
PcTuninG

Мнениеот kmetax » 29 Дек 2014, 01:00

Извинявам се много за въпроса с кабелите.Имах много от стари изгорели захранвания, които взимам от сервиза на доставчкика с който работя. Имаше и много модулни, но вече привършиха и сега режа направо 6пиновите. Много съжалявам за случая с IBM, но беше в началото и използвахме кабели от стандартни АТх захр. които както се оказа си греят.Само захр. кабел струва към 18лв Дай ми адрес и ще ти пусна няколко 6пин. не че ще е компенсация, но се радвам, че ме разбираш.Вече и не взимам от тях защото са по-скъпи и наистина греят.Другият месец очаквам внос от 1300в. Идея...отивай на битака - мангалите ги шиткат по левче давай им 20ст. и режи колкото можеш или обиколи някой от компютърните фирми.Мисля, че им ги изкупуват на 70ст. килото...
Ако ме удари селянин важи ли ми гражданската отговорност?
Аватар
kmetax

Мнениеот kopacha » 29 Дек 2014, 02:24

колега имам интерес към тези 1300 ватови? Цена ?Предполагаема дата на доставка? Кабели? Можели малко повече инфо
kopacha

Мнениеот silversurfer » 29 Дек 2014, 14:12

kmetax написа:Извинявам се много за въпроса с кабелите.Имах много от стари изгорели захранвания, които взимам от сервиза на доставчкика с който работя. Имаше и много модулни, но вече привършиха и сега режа направо 6пиновите. Много съжалявам за случая с IBM, но беше в началото и използвахме кабели от стандартни АТх захр. които както се оказа си греят.Само захр. кабел струва към 18лв Дай ми адрес и ще ти пусна няколко 6пин. не че ще е компенсация, но се радвам, че ме разбираш.Вече и не взимам от тях защото са по-скъпи и наистина греят.Другият месец очаквам внос от 1300в. Идея...отивай на битака - мангалите ги шиткат по левче давай им 20ст. и режи колкото можеш или обиколи някой от компютърните фирми.Мисля, че им ги изкупуват на 70ст. килото...

Привет, както казах компенсация не търся никаква. Благодаря за отговора, ще си потърся от някъде кабели. Успех с модванията.
silversurfer

Предишна

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)