OUT of STOCK

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Re: Продавам Scrypt Mhashes от LTC Gear 1 Mhash - 5$

Мнениеот BGanio » 21 Окт 2014, 23:01

LuckyBG написа:Благодаря на BGanio. Много свестен и коректен, но едва ли някой се е съмнявал в това :)

Освен майка ми и баща ми ли :)))
А и повечето учители и преподаватели :)))
Аватар
BGanio

Re: Продавам Scrypt Mhashes от LTC Gear 1 Mhash - 5.25$

Мнениеот val1900 » 23 Окт 2014, 11:14

Купувайте от BGanio, че ВТС се обезценяват с всеки час.
val1900
ПроФесор

Мнениеот Mr.Mighty » 23 Окт 2014, 14:54

ми купиваме, но реално това което купуваме не знаем до кога е му е абонамента. Малко странно така.
<p>Read The Funniest Stories and Facts on the Internet. </p>
http://mydailymix.eu/
Аватар
Mr.Mighty

Мнениеот BGanio » 23 Окт 2014, 14:59

Веднага предлагам обратно изкупуване или по точно разваляне на сделката
Точно преди две вечери си мислех че ако тоя LTCGear вземе че се издъни сравнително добрата ми репутация ще пострада сериозно без да имам никаква вина
Така че до утре 18.00 на 24.10.2014г предлагам на всеки който е размислил връщане на средствата
Аватар
BGanio

Мнениеот Mr.Mighty » 23 Окт 2014, 15:02

Не исках да кажа това. Аз съм си доволен от покупката - въпроса е колко още ще ме храни, за да си направя някаква сметка.
Иначе ти си търговец с доказана честност и това не ме притеснява по никакъв начин
<p>Read The Funniest Stories and Facts on the Internet. </p>
http://mydailymix.eu/
Аватар
Mr.Mighty

Мнениеот dobo79 » 23 Окт 2014, 15:17

Mr.Mighty написа: Аз съм си доволен от покупката - въпроса е колко още ще ме храни, за да си направя някаква сметка.

Принципно договора според сайта би трябвало да важи 1 година и всички се надяваме на това,НО докога и как ще продължи всичко може само админа на сайта да знае и никой друг.Безспорен факт е че в момента няма по-добра,дори доближаваща се оферта до тази от лтцгеър,което от друга страна ме смущава неимоверно,но риска сме го поели вече и ще си понесем последствията били те положителни или отрицателни.
Аватар
dobo79

Мнениеот BGanio » 23 Окт 2014, 15:21

Причината не е твоя пост - доста обмислях дали да се свържа с всички на които съм продал и да пусна такава оферта
Защото доста размишлявах върху тоя ЛТЦГиър и увереността ми че това е пирамида стигна некъде до към 95%
Но обратното ми изкупуване не е неква благотворителност - просто съм доста убеден че тази пирамида ще поработи още няколко месеца и ще си избия парите с някаква печалба
Но в никакъв случай не вярвам че ще се закрепи цяла година за да се чудя кога изтичат шеровете
Ако изкара до нова година което е много вероятно парите ще са избити и ще е прибрана прилична печалба
След нова година на всеки седмичен доход ще гледам като на почти неочакван бонус
Дано да се закрепи още 9-10 месеца, че да се налага да подновяваме шеровете - аз лично Майти ти обещавам да ти платя подновяването на абонамента на цялото количество което ми показа като налично при тебе - това ще ми бъде най добрата инвестиция - но просто не вярвам
За това на всеки който не си дава ясна сметка че това най вероятно е пирамида и никой не може да предвиди колко дълго ще работи предлагам обратно изкупуване преди плащането на дивидента щото после става сложно пък и курсовете ще се променят и ще има някой прецакан
Аватар
BGanio

Мнениеот dobo79 » 23 Окт 2014, 15:37

Аз също приключих с инвестициите в този сайт.Оттук нататък преди евентуално плащане ще притрепервам малко,както предполагам всички включили се правят при цялата тази неизвестност.
Ще се радвам твърденията отгоре да са верни и да изкараме поне до нова година.Естествено това са само предположения и може още при следващото плащане да пийнем водичка,затова понеже съм много скептичен ще се опитам да се настроя за загуба,за да мога да го понеса по леко.
Да не забравяме че на 5 ноември ни предстои мултиплициране на шеровете(ако сайта доживее дотогава естествено),което би ни приближило доста до така мечтания ROI.
Както и да е.Успех на всички включили се в пирамидата.Може би след време ще се чудим как при цялата тази прозрачност на пирамидалната структура сме си заложили главите и не само,а може и да обсъждаме кой колко % е отгоре спрямо инвестицията си.Знае ли човек. :)
Последна промяна dobo79 на 23 Окт 2014, 15:43, променена общо 1 път
Аватар
dobo79

Мнениеот BGanio » 23 Окт 2014, 15:42

Аз лично не виждам нищо лошо да участваш в пирамида ако успееш да извлечеш печалба от това
За това и ще си подновя офертата в понеделник, като конкретизирам че 95% става въпрос за пирамида, защото мисля че предлагам услуга за хората които искат да се пробват с по малък капитал
Аватар
BGanio

Мнениеот dobo79 » 23 Окт 2014, 15:50

BGanio написа:Аз лично не виждам нищо лошо да участваш в пирамида ако успееш да извлечеш печалба от това
За това и ще си подновя офертата в понеделник, като конкретизирам че 95% става въпрос за пирамида, защото мисля че предлагам услуга за хората които искат да се пробват с по малък капитал

Напълно съм съгласен с твоето твърдение.Странното е че дори да осъзнавам риска съм инвестирал и то не малка сума.Интересно явление е това-човешката психология и наивност.
Определено обявата ти си е коректна от твоята гледна точка и ако нещо се случи не виждам причина някой да ти се сърди на теб или нещо подобно.Всеки си има глава на раменете и си решава какво да прави с живота си и със средствата си.В случая ти просто предлагаш услугата от сайта,но както казваш за хора,които не могат да си позволят пакета от 160мх.,в което не виждам нищо лошо.
Аватар
dobo79

ПредишнаСледваща

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)