Модератор: Moderators
crab написа:е Колеги, предлагам който на каквото иска да се топли, да не сме топлофикация че да задължаваме някого. Дори си мисля ако 2GOOD се топли зимно време с климатици да му налагаме санкции! нещо дребно, от рода на бутилка вино на ден, колкото да се усети че копач климатика го ползва само на студено!)
ZAX написа:Я дай пример за такъв климатик, че на мен за сега крипто печката ми се вижда повече на далаверка. В смисъл че климатиците са с твърде голяма първоначална инвестиция, а ейсиците и картите вече си ги имаме... Духалките пък съвсем няма нужда да ги коментираме как харчат и колко топлят...
Т.е. се търси климатик по-евтин от мравуняка... Отделно че аз имам да отоплявам 120 квадрата... Иначе една инверторна печка за 50-тина лева сякаш ги бие всички изброени до сега варианти...
ironman написа:С тези 50TH за последните 2 седмици можеше да се изкарат 5-7 BTC зависи къде ги засилиш
Ама нямам представа колко харчат като ток тези.
marincho написа:ironman написа:С тези 50TH за последните 2 седмици можеше да се изкарат 5-7 BTC зависи къде ги засилиш
Ама нямам представа колко харчат като ток тези.
У нас все още харчат по-малко, отколкото изкарват. Както и в по-голямата част от света.
Назад към Обяви (Купувам/Продавам)
Регистрирани потребители: 2GOOD, Bing [Bot], Google [Bot], val1900, viniamin