Струва ми се че пак ще напиша отговор с дадени доказателства, и отново ще има коментар, който твърди че моите доводи са грешни!
Още веднъж и се надявам за последно
1)

От снимката е видно, че цената е 0.0009 btc/mhs/24hours. (0,0252/28Мхс= 0,0009) Ако забележиш снимката е от преди 3 дни (т.е. не е от преди месец и повече време)
Чудя се какво още да ти покажа.
2) Това че производителя е дал някакви характеристики, не винаги отговарят на реалността. Измерил съм лично с Ват-мерът и от контакта дъпра около 450W

Още веднъж видно от снимката цената на ток е под 60лв (взето е предвид дневни и нощни тарифи)
3) Как проверих доставката от minereu.com - свързах се с колега който си е поръчвал от там машини. Същия ми каза че доставката е пристигнала за 11 дни(календарни дни). За съжаление в момента няма как да взема номера на поръчката, както и документа(разписката за подпис при получаване) който показва кога точно е взета поръчката. Но ако се наложи за следващия ти пост ще се подготвя и ще ти предоставя и тази информация.
4)Относно грешките които дава машината - не ме интересуват. В посочения сайт BETARIGS.COM - се плаща на определната мошност която си задал. И в този случай дори и машината да има по ниска производителност, то ти си получаваш пълната цена за мошността която си задал! Така че в този случай отпада и това твое твърдение, че влиае на цената.
5)В предишния пост изрично съм описал как съм стигнал до извода че избиването на машината е за 4 месеца. Не мисля да се повтарям отново.
6) Цената е въпрос на договаряне (смятам че и това изчирно съм го записал). Т.е. дадената цена от 1000лв е примерна. Възможно е и по ниско да бъде продадена стига да има интерес и да бъдат купени машините наведнъж. Следователно отново ще излезне че мога да докажа че машината ще се избие под твоите "изчислени" 7-8 месеца.
7) Всеки АСИК хардуер който се продава на пазара от близките 6-7 месеца съм забелязал, че цената му е такава, че ако го купиш днес, то той би трябвало да се избие за следващите 3-4 месеца. НЕ виждам в този случай защо трябва да бъда критикуван за цената, след като хардуера който аз продавам също след преговори може да достигне така цена за продан че също да се избие за 4 месеца.
П.С. Поздрави и до скоро