Купувам butterfly labs asic.

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Re: Купувам butterfly labs asic.

Мнениеот kokoboko » 06 Май 2014, 09:58

Как излиза сметката при цена 800 евро,а при 1500 евро,а при 5 евро .
kokoboko

Мнениеот ZAX » 06 Май 2014, 14:06

Сметката независимо от курса дали ще остане същия, дали ще се качи нагоре или ще падне още, винаги е била, е и ще бъде, че е по-изгодно да си купиш BTC. Това ви го казах още преди година, когато имах нулев опит, потвърждавам и сега теорията си с горчивия си опит ;)

Всеки който има нещо в главата можеш да го накараш да си купи хардуер единствено с лъжа, както например направи Марто. Но тук няма как да излъжеш за срока, понеже е налично... Очевидно няма как да излъжеш и за скоростта, понеже тя се знае...

Остава единствено да предложиш атрактивна цена: Хората са ти дали адекватен пример с S1 на антмайнер (180GH/s за 300 лева...), оттам логично цената на твоята пеперудка е 50 лева, а атрактивна цена означава да свалиш оше... Колегата ти предлага 100 лева, защо въобще се замисляш?

То и HEX16A никой не иска да ги продава по 10 лева, но това е положението... И всичко това е при цени за нови, а да не забравяме че това е работило година-две при максимално натоварване и без прекъсване, та отиваме на към 20-тина лева реална стойност като извадим и амортизацията. И тук отново искам да подчертая че колегата ти предлага да те отърве за по 100 лева парчето, а ти още се чудиш? Усещаш ли как след този ми пост и 100 лева няма да дава, защото това е все едно да дава 30 лева за HEX16A, въобще няма да го бавя!

Айде ревни сега да ми изтрият поста, разсърди ми се, но това няма да промени реалността ;)
ZAX
Spammer

Мнениеот 2GOOD » 06 Май 2014, 14:12

Закса пак си говори за неговите хексове, момче тука става дума за БФЛ и какво година-две аз имам от първите малки сингли и са работили около 8 месеца, но май ще си ги държа за внуците :)
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот kokoboko » 06 Май 2014, 21:19

А и аз мисля като 2GOOD пак и ме кефат как си маркат тихо тихо в тъмнината на 4ембара.
kokoboko

Мнениеот ZAX » 07 Май 2014, 00:50

Моля да ме извините че въобще споменавам на Марто боклуците, те нямат нищо общо с нивото на BFL или Ant, но се опитах да съм максимално изчерпателен и сравнението ми да не е едностранно. Но явно не е било нужно, въпреки че нямаше друг начин да се повдигне малко цената ;)

Също имам един огромен пропуск и за него искренно се разкайвам, а именно факта че от изброените само BFL е с автономно захранване (ако не греша). А това са си поне едни 20 лева отгоре, което си е +40% от цената или от 50 на 70 лева, ще сложим по 10 лева за кутийката и още 10 за логото, даже ако ще е подарък за жена ще закръглим на 100 лева защото е пеперудка, пък и да я минем пустата му психологическа граница, но разбира се само ако доставката е за сметка на продавача : ]

П.П. Така е, не си струва да се продават, съгласен съм с вас, затова и аз не си продавам ейсиците след като изпусна момента... Продават се само когато:

1. Решил си да направиш услуга на някой колега и да му подариш нещо което вече не ти е нужно.
2. Все пак си твърде стиснат и не можеш да се разделиш с нещо, макар и вече да не ти трябва, тогава обявяваш символична цена и така ;)

Аз лично подарявам нещата които вече не ползвам, не ми се занимава да троша нерви за жълти стотинки, както колегата в случая. Но разбира се винаги можеш да опиташ в продавалника, дори съм 90% сигурен че ще се намери балък за 130 лева примерно. Това след като ти седи обявата цял месец поне на 200, нищо че след месец няма да е 50, а 40 лева примерно ;)
ZAX
Spammer

Предишна

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)