Моля да ме извините че въобще споменавам на Марто боклуците, те нямат нищо общо с нивото на BFL или Ant, но се опитах да съм максимално изчерпателен и сравнението ми да не е едностранно. Но явно не е било нужно, въпреки че нямаше друг начин да се повдигне малко цената

Също имам един огромен пропуск и за него искренно се разкайвам, а именно факта че от изброените само BFL е с автономно захранване (ако не греша). А това са си поне едни 20 лева отгоре, което си е +40% от цената или от 50 на 70 лева, ще сложим по 10 лева за кутийката и още 10 за логото, даже ако ще е подарък за жена ще закръглим на 100 лева защото е пеперудка, пък и да я минем пустата му психологическа граница, но разбира се само ако доставката е за сметка на продавача : ]
П.П. Така е, не си струва да се продават, съгласен съм с вас, затова и аз не си продавам ейсиците след като изпусна момента... Продават се само когато:
1. Решил си да направиш услуга на някой колега и да му подариш нещо което вече не ти е нужно.
2. Все пак си твърде стиснат и не можеш да се разделиш с нещо, макар и вече да не ти трябва, тогава обявяваш символична цена и така

Аз лично подарявам нещата които вече не ползвам, не ми се занимава да троша нерви за жълти стотинки, както колегата в случая. Но разбира се винаги можеш да опиташ в продавалника, дори съм 90% сигурен че ще се намери балък за 130 лева примерно. Това след като ти седи обявата цял месец поне на 200, нищо че след месец няма да е 50, а 40 лева примерно