Мога да ти върна 6850-тката за 150 лева, даже още не съм я пускал, така че както си ми я дал така ще ти я върна, та няма какво да й тестваш, знаеш си я. (цената й предполагам не е повече от 50-100 лева, но това е специална промоционална цена само за теб, все пак ти ми я даде за малко повече дори)
Друг вариант е новичка 7850 сапфир, само за 250 лева (в магазина 300+). Ще ти дам една от двете, които са на десктопът ми и поради липса на захранване не съм могъл да ги изнасилвам. Също нямаш опция за тест, освен ако не дойдеш до София да си я тестваш на място или не ми платиш предварително. Ако откриеш проблем, разбира се можеш да я върнеш и да си получиш пълната сума обратно. (все пак аз не съм ти...)
Имам и OC версийка, но те са изнасилвани, не че им има нещо от това (над 70 градуса не са виждали), а за копането разлика виждам само в цената, за гейминг нямам представа. За сравнение тези от десктопа не са виждали над 60 градуса

Имам i3-2125 с вградено видео HD3000, което се представя чудесно в много от игрите. Но ако му е слабичко имам и i7-4770K съответно с HD4600 ако не греша, но май не му е по джоба... И все пак съм длъжен да го предложа, защото разликата в цената на проц с и без видео е много по-малка от цената на същото видео когато е отделно. Поради което за мен това е най-добрият бюджетен вариант, стига човека да разполага с такова дънце и още да няма проц.
Не помня за колко 300 лева съм го купил i3-2125, но гледам си държи цената. Разбира се разрових по обстойно и открих много добра промоцийка за твоя човек
http://www.promocia-bg.com/product/4445 ... 5-box.html само 170 лева, но този е по-слабичкия модел с HD2000, моят под 200 трудно ще го дам и все пак ако има интерес да даде оферта.
За i7-4770K цената e 470 лева и не подлежи на коментар. Разбира се има промоцийки и по 550, иначе е 600+ (когато в мола свършат трите им бойки, моята цена ще стане 550 също)
П.П. Всъщност има опция за обстойни тестове, мога да се домъкна с влака, но само при условие че се предплати куриерска такса от 20 лева.