Продавам Butterfly Labs Jalapeno ASIC miner

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Re: Продавам Butterfly Labs Jalapeno ASIC miner

Мнениеот hashrate » 28 Фев 2014, 22:31

Просто ми е забавно като те наричам шерифе :)
Честно казано, не ми пука особено дали ще го продам или не устройството.
Човекът, за когото го взех, ми дължи голяма услуга. Освен това, е нищо в сравнение с други разходи, които имам.
И да го продам, и да не го продам, разлика голяма няма. Но нещо, което е струвало бая пари преди месец-два, сега на безценица няма да дам. По-скоро ще даря без пари на някой музей.
Едно се чудя, не се ли изморяваш да шерифстваш на няколко места и да се чувстваш задължен да си свършиш чинно задълженията като шериф? :)
Поздрави
Аватар
hashrate

Мнениеот mule » 28 Фев 2014, 22:38

Напълно съм съгласен с твърдението че щом боклуците на Марто все още се търгуват въобще... Значи за всичко има пазар... И да, наистина неговите 7-8GH/s тея дни гледам ги размятахте по 50-тина лева... А BFL е на светлинни години!

И въпреки разликата в качеството, все пак размерът има значение... Да, по-добро от флашките няма, но вече за нищо не стават, да BFL са след това, но лютите им чушлета вече за нищо не стават...

Причината поради която искам да си го купя е не с цел печалба, нито избиване, защото това може да стане само на теория. Ще оправдая покупката си с единственото което може да я осмисли, а именно че след като вече за друго не става, остана колекционерската му стойност, та ей така ще дам едни пари заради едно лого и една марка и един ърви продукт и т.н.

Присъдата ми е 51 лева. С 1 лев над най-високото и единствено наддаване за сега. Разбира се ако продавача ме убеди че си струва да дам повече, мисля че бих могъл да се кача до към 60 лева ако е от София и нямам транспортни разходи, нагоре колекционерския ми мерак силно намалява... :mrgreen:
mule

Мнениеот RIG » 28 Фев 2014, 22:40

Когато е било под $1 и с проц се е вадело повече от сега, а който не ги е продавал едва ли съжалява за платения ток, ако въобще е плащал ток!

51.01 лева от мен ще наддам над колегата колекционер. :mrgreen:
RIG

Мнениеот hashrate » 28 Фев 2014, 22:42

ggeorgiev написа:Малка корекция, когато беше $0.80 в началото - вадех повече от сега, при това с карти :) та сравнението не е правилно. Тогава се копаеше и соло, и блока беше 50. И точно тогава, една карта се избиваше с биткойн за същото време, с което сега се избива на скрипт :)
ПП Офтопика е за спора и спорта :) щом ти харесва да спориш :)

Едит: Странник е бърз :)

Виждате ли кви неща научават хората тук. В спора се ражда истината.
Ако си спестил една голяма част от биткоините, които си изкопал тогава и си вадел с 0.80$/биткоин толкова пари, колкото сега с карти на скрипт, имам честта да си пиша с милионер, който е много напред с материала. Благодаря за тази чест!
Това НЕ е иронично казано.
Аватар
hashrate

Мнениеот hashrate » 28 Фев 2014, 22:45

Благодаря за наддаванията, колеги!
Хахах :)
Кой ще даде 55? Може пък вътре да намери златен пръстен! Или синджирче.
Аватар
hashrate

Мнениеот Странник » 28 Фев 2014, 22:47

hashrate написа:Просто ми е забавно като те наричам шерифе :)
Честно казано, не ми пука особено дали ще го продам или не устройството.
Човекът, за когото го взех, ми дължи голяма услуга. Освен това, е нищо в сравнение с други разходи, които имам.
И да го продам, и да не го продам, разлика голяма няма. Но нещо, което е струвало бая пари преди месец-два, сега на безценица няма да дам. По-скоро ще даря без пари на някой музей.
Едно се чудя, не се ли изморяваш да шерифстваш на няколко места и да се чувстваш задължен да си свършиш чинно задълженията като шериф? :)
Поздрави

Чудесно се допълваме значи.
Само че не съм точно шериф защото нямам как да изхвърля бая народ от тук
които вършат явни безобразия и нареждат хората.
По примера на колегата в предния пост ще взема да си ги запазя за внуците или за някой музей наистина.
Кой знае -някой ден могат да имат и висока антикварна стойност.
Не се изморявам уважеми -всъщност така си правя разсейване и почивка от друг умствен труд който няма
място за разискване даже като идея в този форум.
Малко повече ми идва да отделя време и да помогна тук таме с някои проблеми и настройки.
Но пък си струва - удовлетворението си остава за мен.
Аватар
Странник

Мнениеот ggeorgiev » 28 Фев 2014, 22:48

hashrate написа:
ggeorgiev написа:Малка корекция, когато беше $0.80 в началото - вадех повече от сега, при това с карти :) та сравнението не е правилно. Тогава се копаеше и соло, и блока беше 50. И точно тогава, една карта се избиваше с биткойн за същото време, с което сега се избива на скрипт :)
ПП Офтопика е за спора и спорта :) щом ти харесва да спориш :)

Едит: Странник е бърз :)

Виждате ли кви неща научават хората тук. В спора се ражда истината.
Ако си спестил една голяма част от биткоините, които си изкопал тогава и си вадел с 0.80$/биткоин толкова пари, колкото сега с карти на скрипт, имам честта да си пиша с милионер, който е много напред с материала. Благодаря за тази чест!
Това НЕ е иронично казано.

За съжаление - не съм милионер, всичко което съм изкарвал, се е продавало и е попълвало различни дупки в бюджета. И изобщо не съжалявам, че съм продал и изхарчил над 350 койна до 2012г. Доволен съм, че каквото и да съм купил се е избило.
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа!
Аватар
ggeorgiev

Мнениеот hashrate » 28 Фев 2014, 22:53

Затова сега аз само копая и купувам монети, не продавам нищо. (Да не се заричам, пу-пу, да не е на уроки, а на късмет!)
Ако се наложи и усетя, че дадена монета, в която съм инвестирал не отива на добре, само ще обърна конкретната монета в по-стабилна и перспективна такава.
Стига да може човек да си го позволи, това е най-добрият вариант.
Аватар
hashrate

Мнениеот CYPER » 28 Фев 2014, 23:57

Колега, специализирани Bitcoin форуми хич не са най-удачното място за продажба на ASIC устройства. По-голям късмет ще имаш на Ebay.
CYPER

Мнениеот larry12 » 01 Мар 2014, 00:36

1 LTC ~ 14$ в момента
14$/ месечно поне първите 2 месеца , бог знае колко по 0.00000000БТЦ/ДЕН ще вади след следващите 5-6 скока на трудноста...
твоето у-во ~160$
за 160$ взимаш малко над 11LTC които с твоята "великодушна оферта" ще ги имаш я след година я след две.....

та айде стига сме се лъгали може и милиони да е стувало ,в момента няма стойност колкото и лъскаво да е, не се заяждам това е факт и ако ще е търг давам 60 :whistle:

другите може и по 1000лв да ги продават , това не означава че не стоят с месеци едни и същи обяви на които цената се коригира постоянно.... с минусова посока
и не се обиждай когато ти казват истината , вЕрно пробвай в ибей там може и 500$ да му вземеш от някой шаран.
Последна промяна larry12 на 01 Мар 2014, 01:44, променена общо 1 път
Аватар
larry12

ПредишнаСледваща

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)