Напълно съм съгласен с твърдението че щом боклуците на Марто все още се търгуват въобще... Значи за всичко има пазар... И да, наистина неговите 7-8GH/s тея дни гледам ги размятахте по 50-тина лева... А BFL е на светлинни години!
И въпреки разликата в качеството, все пак размерът има значение... Да, по-добро от флашките няма, но вече за нищо не стават, да BFL са след това, но лютите им чушлета вече за нищо не стават...
Причината поради която искам да си го купя е не с цел печалба, нито избиване, защото това може да стане само на теория. Ще оправдая покупката си с единственото което може да я осмисли, а именно че след като вече за друго не става, остана колекционерската му стойност, та ей така ще дам едни пари заради едно лого и една марка и един ърви продукт и т.н.
Присъдата ми е 51 лева. С 1 лев над най-високото и единствено наддаване за сега. Разбира се ако продавача ме убеди че си струва да дам повече, мисля че бих могъл да се кача до към 60 лева ако е от София и нямам транспортни разходи, нагоре колекционерския ми мерак силно намалява...