Модератор: Moderators
Chris__ написа:Който иска да повярва на очите си, а не на сухата теория да звънка на телефона от обявите ми - не отказвам почерпка никога!
larry12 написа:Chris__ написа:Който иска да повярва на очите си, а не на сухата теория да звънка на телефона от обявите ми - не отказвам почерпка никога!
никой не е казал че не вярва , попитахме те съвсем нормално как точно става магията понеже 5 карти на 1000В е геройство ти обясняваш за почерпки ала бала , в крайна сметка освен че форума ти служи да си продаваш риг-овете и картите е и за някой съвет чат пат....
аз също имам 2риг-а с 4х р9 280х но харчат 1340В без ъндърволт , нямам реална представа колко би паднала консумацията след ъндърволт.
Flex написа:Няма нищо сложно в ъндърволта - сваляш или оптимизираните биоси или ако не ти се занимва - биоса на една от картите (ако са еднакви) и си правиш с VBE7 десетина биоса на различно напрежение, от 1.050 до 1.175 на през една стъпка, качваш ги на бампт или какъвто линукс ползваш заедно с атифлаша за линукс и почваш да флашваш с все по-ниски напрежения докато картата почне да дава сик или се счупва, после качваш една стъпка и гледаш, може да се наложи още една и така докато ги стабилизираш. За час-2 ще намериш стойностите, за още ден-2 ще ги доизчистиш, защото ще има карти, които умират след часове работа и си готов с около 300 вата по-малко консумация.
Крис, мерил ли си от контакт колко харчат 5-те герои?
Chris__ написа:Съвети на място колега! Боб ли да хвърля, за да разбера какви именно са твоите карти, за да предложа подходящи настройки!? И ще стане ли само със съвет?!
Колкото до подмятането по-горе, оставям го без коментар. По-добре да не казвам защо, току виж си се засегнал...
Назад към Обяви (Купувам/Продавам)
Регистрирани потребители: 2GOOD, Bing [Bot], val1900, viniamin