Продавам KEY за Battlefield 4

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Re: Продавам KEY за Battlefield 4

Мнениеот LuckyBG » 14 Фев 2014, 06:52

OK, убедихте ме :), не знаех, че има толкова фенове на Гигадръв, та сте си накупили техни карти с включена игра (аз си купих, от няма накъде :).
Коригирам, цената, но щом има толкова много предлагане едва ли ще има интерес ...

Хайде със здраве.
FreeBitco.in - безплатни BTC
Аватар
LuckyBG

Мнениеот kmetax » 14 Фев 2014, 15:29

Кой още дава пари за такова нещо? Не мога да повярвам.Тамън мислех да ги хвърлям, но ще се въздържа. :-)
Ако ме удари селянин важи ли ми гражданската отговорност?
Аватар
kmetax

Мнениеот muhaha » 14 Фев 2014, 16:50

Айде да попитам аз понеже играя мулти основно. Кодовете стават ли за мулти и как от къде се активират, защото в стеам не намирам БФ4
[Продава] add2psu X2 - Модул за второ захранване - Произведено в България. Всеки модул е предварително тестван и гарантирано работи!
Аватар
muhaha

Мнениеот Spoon.Net » 16 Фев 2014, 02:45

хубавото на лицензната игра е че си я теглиш като пич от сайта, пускаш я и тя работи. другото много сериозно предимство пред хакнатата е мултиплея.при хака такова нещо няма, а с едно "талонче" нямаш грижи.
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Мнениеот RIG » 16 Фев 2014, 03:30

LuckyBG написа:OK, убедихте ме :), не знаех, че има толкова фенове на Гигадръв, та сте си накупили техни карти с включена игра (аз си купих, от няма накъде :).
Коригирам, цената, но щом има толкова много предлагане едва ли ще има интерес ...

Хайде със здраве.

Колега, за сега най-високата оферта която имам от купувач е 10 лева, не помня колко ти беше старата цена ама новата след корекцията е 99.50 така ли? Най-големия балък би дал 30 лева, без да броим тези които ще си я вземат от магазина за 50... Но всъщност всичко може да се играе пиратско и все пак съм давал 150 лева за колекционерско издание... Но предвид обстоятелствата и на 20 лева има наистина... Та на какво основание искаш 100? Имам едни кодове тук, искаш ли да ти ги дам на половин цена, само по 50 лева?
RIG

Мнениеот LuckyBG » 16 Фев 2014, 10:13

RIG написа:... Та на какво основание искаш 100? Имам едни кодове тук, искаш ли да ти ги дам на половин цена, само по 50 лева?

Колега, никога не съм искал 100 лв. , бях писал цена по-ниска от тази на Пулсар .. но след мненията на колегите, разбрах, че пазара е залят с подобни оферти ... затова написах
Хайде със здраве.

Това трябваше да се разбира, че офертата отпада, отказвам се да я продавам, тъй като нямам намерение да "подарявам" на цена -10-15лв. нещо което струва повече. А и може някой ден да я пробвам, ако ми остане време и желание или да я подаря на някой приятел, който играе този жанр игри.

С това смятам темата се изчерпва и МОЛЯ, колеги, престанете да пишете повече по мой адрес и да ми четете "конско" .... все пак нямам 20 кода за играта и ми е все едно дали ще я продам или не, затова се отказвам от офертата :)

П.С. Темата може да се заключи.
FreeBitco.in - безплатни BTC
Аватар
LuckyBG

Предишна

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)