Модератор: Moderators
daynnite написа:лятото ebay въвеждат bitcoin 3000долара септември google въвежда bitcoin 5000 долара
....................
Flex написа:А, не се съмнявам, че се купуват, при златна треска всичко се случва. Просто калкулацията показва, че няма как да си на + от сделката в момента. Какви ли не изпълнения съм спирал да не направят познати, чуват думата биткойн + печалба и първото което видят и го купуват, Странника се е заел да ограмотява купувачите така, че да не влезнат в капан, което е благородно дело, пък и веселба става като настане патаклама
Странник написа:daynnite написа:лятото ebay въвеждат bitcoin 3000долара септември google въвежда bitcoin 5000 долара
....................
Flex написа:Ха, цената на биткойна няма общо с копачките. Влагаш 2 койна в момента, изкарваш един тотално е равносметката. Ако смяташ, че цената ще се качи - то за тея пари си купи директно 2 биткойна - ще си двойно по на сметка, отколкото да дадеш пари за 2 в момента, да си върнеш 1 и да чакаш цената му да се качи 4 пъти за да си на +
Ако пък смяташ, че ще остане стабилна, или още повече - ще падне - тотално не си на сметка да ги даваш тея пари за копачка. С други думи, няма ситуация, в която да е изгодна покупка.
RIG написа:Гледам корЕгирал си цената, а като се наспиш ако вземеш и да я коригираш, ще е още по-добре
Давам 500 лева за 1 брой, ако ми хареса, ще взема и другия.
RIG написа:Гледам корЕгирал си цената, а като се наспиш ако вземеш и да я коригираш, ще е още по-добре
Давам 500 лева за 1 брой, ако ми хареса, ще взема и другия.
Назад към Обяви (Купувам/Продавам)
Регистрирани потребители: 2GOOD, Bing [Bot], ClassicFundingSource, filchef