Продавам Си акаунта в ЛТЦГеар на стойност 2500лв или еквивалента им в биткойни. Цената е такава тъй като има шерове(6000) - 600MH, който трябва да бъдат мултиплицирани(предполагам отново със около 33%), другата седмица, както и да получа тройна заплата на стойност около (2,3БТЦ ). Продавам целия акаунт за да не стане някаква обърквация и някой да остане без заплата. Вземате акаунта И ЕМЕЙЛА КЪМ НЕГО сменяте си паролата, и пеймънт адресите (тоест биткойн адреса) И прибирате абсолютно всичко! Тоест ако всичко върви по план вие сте си върнали 40% от Инвестицията още в Петък и отделно получавате още около 200МН от мултипликацията!
Аз лично вярвам, че пирамидата ще живее още дълго време, въпреки кашата със сайта във момента и забавянето на седмичните заплати. Прекалено много пари ще избуги крис, за което смятам, че ще живее поне още няколко месеца! За тези които ще кажат защо я продаваш на такава ниска цена, като е толкова хубава, отговора е просто, трябват ми 6 койна спешно! Това е:) Даже лично аз ще се върна в нея до 2,3 седмици отново!!!