Ако някой не е разбрал, това е ирония.

Една голяма част от предложенията за продажба в България са със силно завишени цени. В продавалник е пълно с такива обяви. Често цената е над магазинската. Всеки търси балами. Тъпо и смешно е, но това е положението. Всеки има право да иска цена каквато намери за добре. Ако някой балък се набута, значи си го заслужава.
Единственото, което се сещам е да се правят коментари от другите във форума.
Например:
"Продавам супер бърз компютър с процесор 486. Не е ползван. Пускал съм го един път да видя как вървят игрите. Цена 1050 лева"
И после заитересованите могат да поискат коментар.
"Моля за коментар(на цената, на възможностите), не съм много наясно (компетентен)"
И някой ще напише.
"Тва е комп от преди 20 години. Не става за абсолютно нищо. Цената му е на стойността на металите в него. За вторични е."
По този начин ще се пресече тази практика. Но не трябва да има хейтване, хранене и т.н. Коментарите трябва да са обективни и основателни. Без караници спам и лукуми. В стегнат формат реплика, дуплика и до там. Ако някой злоупотребява трябва да му се отнеме правото да коментира. Тогава пък ще се засегне свободата на словото. Ми, освен некомпетентните и лоши коментари да се ре-коментират и те, но от избрани хора само. Такива които ще отсъждат честно, имат правилна оценка и точна информация.