Продавам PCIе extender/riser (удължител/екстендер) x1-x1

Раздел за обяви

Модератор: Moderators

Продавам PCIе extender/riser (удължител/екстендер) x1-x1

Мнениеот saiclabs » 04 Фев 2014, 11:20

Продавам нови, неразпечатани кабели. Дължина на кабела 22 см (без буксите - 18 см). Цена за брой - 14 лв. Намират се в Пловдив. За останалата част от страната пращам с куриер за сметка на купувача. За контакт лс или [email protected].
Последна промяна saiclabs на 05 Мар 2014, 18:29, променена общо 5 пъти
saiclabs

Re: Продавам PCIe extender (удължител) 1x-1x

Мнениеот Spoon.Net » 04 Фев 2014, 13:07

имате моите адмирации за цената.
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Мнениеот Странник » 04 Фев 2014, 14:11

От мен също адмирации ...едва ли не на себестойност ги продава колегата.
Малко преработване им трябва ако ще се включват видеокарти с тях.
Аватар
Странник

Мнениеот 99ufo99 » 04 Фев 2014, 20:42

Да, цената е нормална, просто са малко късички.. 20 см. е по-добре .. но каквото има това е !

Браво за коректната цена !
Аватар
99ufo99

Мнениеот Spoon.Net » 04 Фев 2014, 21:04

надценка има но е в рамките на нормалното, за това спамя темата на човека :)
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Мнениеот marincho » 04 Фев 2014, 21:32

По-скоро, цената е нормална за дългите екстендъри, но на фона на келешите с цени 30-50 лева е похвална.
А на тия с цените :naughty: , им пожелавам, печалбите да им стигнат за свещи.

P.S. От много отдавна не копая с видеокарти, освен с единствената на компютъра. Излишният ми екстендър, го продадох в този форум преди месеци, на цена от един цент. И не търся нови, само съм възмутен.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот 99ufo99 » 04 Фев 2014, 21:50

Маричнооо , не така с рогите .. :) свещи .. работи.. остай хората да си правят бизнеса. Всеки си носи кръста .. който рискувал .. и успял да направи някой леф.. ок .. кво лошо има ?

И на мен не ми се нравят цени от по 30 лв. на нещо което струва 15 .. ама на, това е, като няма .. колкото го намираш , толкова е.

Преди година , тия същите съм ги взимал на 3-4 $ ... сега обаче и при Китайците няма на тази цена. Да не ти казвам че имаше оферти и на 2 $ . за повече бройки.

Никой не е светец ;) така че, не съди за да не бъдеш съден ..
Аватар
99ufo99

Мнениеот saiclabs » 04 Фев 2014, 22:08

99ufo99 написа:Да, цената е нормална, просто са малко късички.. 20 см. е по-добре .. но каквото има това е !

Браво за коректната цена !

Да уточня, че кабелите са 20 см от до (стандартните къси), а са 15 см без буксите. Пиша това, защото малко двуяко разбирам написаното и излиза, че са по-къси от стандартните къси, а не е така.
saiclabs

Мнениеот RIG » 04 Фев 2014, 22:16

Не знам, ама лятото си ги взимах по 2-3, до 4 лева таван, макар че и тогава имаше наглеци искащи по 5-10 лева. А днес за абсолютно същия продукт се радвате като деца на захарно петле за 1-2 лева при реална себестойност някакви жълти стотинки... Та не знам да го хваля или не... Също ме съмнява че това е най-ниската цена. Може би просто най-ниската във форума, което не говори никак добре за общноста ни като цяло, а за българския пазар си е ясно...

Ама въобще не ме интересува че в някакъв момент не се намирали и всеки спекулирал с цената им... То и по време на комунизма много неща ги нямаше по магазините, ама това не ги прави днес да струват повече, нали?

Освен разбира се ако цената на работнта ръка в китай не се е вдигнала няколко пъто... В противен случай не проумявам как цената може да е оправдана, при условие че машината на която се правят я струва 100 лева, я не... Китаеца който я използва взима дори по-малко на месец, за направата на десетки хиляди от тях (значи са достатъчни само няколко китайчета са достатъчни за да покрият нуждите на цял свят), с материали за по няколко цента за брой...

Добре че си купувах когато не ми трябваха и не бях алчен и не продавах после когато пак не ми трябваха и бяха на абсурдно висока цена, та сега да не си троша нервите...

Само ви гледам сеира, простете за спама. :mrgreen:
RIG

Мнениеот 99ufo99 » 04 Фев 2014, 22:26

RIG написа:Не знам, ама лятото си ги взимах по 2-3, до 4 лева таван, макар че и тогава имаше наглеци искащи по 5-10 лева. А днес за абсолютно същия продукт се радвате като деца на захарно петле за 1-2 лева при реална себестойност някакви жълти стотинки... Та не знам да го хваля или не... Също ме съмнява че това е най-ниската цена. Може би просто най-ниската във форума, което не говори никак добре за общноста ни като цяло, а за българския пазар си е ясно...

Ама въобще не ме интересува че в някакъв момент не се намирали и всеки спекулирал с цената им... То и по време на комунизма много неща ги нямаше по магазините, ама това не ги прави днес да струват повече, нали?

Освен разбира се ако цената на работнта ръка в китай не се е вдигнала няколко пъто... В противен случай не проумявам как цената може да е оправдана, при условие че машината на която се правят я струва 100 лева, я не... Китаеца който я използва взима дори по-малко на месец, за направата на десетки хиляди от тях (значи са достатъчни само няколко китайчета са достатъчни за да покрият нуждите на цял свят), с материали за по няколко цента за брой...

Добре че си купувах когато не ми трябваха и не бях алчен и не продавах после когато пак не ми трябваха и бяха на абсурдно висока цена, та сега да не си троша нервите...

Само ви гледам сеира, простете за спама. :mrgreen:

Аз пък се чудя на друго .. щом като машината е толкоз смехотворно евтина.. и ако се намират нужните компоненти.. така ли няма нито един кадърен човек в БГ да почне да бълва екстендери на народни цени ???? Как си го обяснявате това ?
Аватар
99ufo99

Следваща

Назад към Обяви (Купувам/Продавам)