Получавам покана да се присъедина към група 44 Binance ОБщност - вътре 80-100 човека
Панаира се върти от "професор Ахмед" и сътрудничката му "Michela Silvestri" - повечето от другите участници ги "познават" от други такива групи.
Раздават награди на който си инсталира Trust Wallet" и обявяват промоционален Liquidity Mining пул с доходност от 1 до 10% на ДЕН и хората се хвалят каква награда получили и каква доходност изкарали, а професор Ахмед обяснява Дефи мининга и прави дневен обзор на пазаря.
100% измама ама викам да видя как точно работи - инсталирам нов тръст уолет и пиша на "Michela Silvestri" за да си получа наградата - Тя ми обяснява как да се вържа към някакв дАпп всичко свети в червено ама аз нямам и стотинка в този уолет и го връзвам
Тя ми обеснява как да инвестирам и да взимам всеки ден 1,2,3,4,5 % доходност ама аз викам - Абе дай първо наградата а утре ще инвестирам и хоп 5.11$ в BNB в уолета
Местя ги веднага в друг уолет и пиша - Ей супер отдавна не бях изкарвал пари от измамници" и Бам бам Блокиран и изхвърлен от групата
Ще ви дам номера на "Silvestri" да внимавате, ама ChatGPT не ми дава да публикувам целия та +44735****602
Ако на някой му трябва целия - на лично
Поздрави и да фнимавате