Ето за какво става въпрос:
На 19 Април 2015 в общия чат на форума потребителят Mr.Mighty прави облог, който по-късно е потвърден в темата басове от потребител ivajlozah.
ivajlozah написа:Току що бе обявен нов бас.
Mr.Mighty - твърди, че към 31.12.2015, биткойна ще е под 50$ и залага 0,1 BTC
Spoon.Net - твърди че към 31.12.2015, биткойна ще е над 50$ и залага 0,1 BTC
rgcoins - подкрепя Spoon.Net и добавя към неговите 0,1 - 1 BTC
Така залога е 1,1 към 0,1
А аз се оказах рефер
Прилагам скриин шот по въпроса.
Малко по-късно басът е потвърден от трите страни в последващите постове, ето и цитат от самия "Майти"
Mr.Mighty написа:Потвърждавам
Да видим
От вторият скриин шот се вижда, че РГкойнс, не иска нищо от облога, т.е. в случай, че цената на биткойн е под 50 долара до датата на баса Mr.Mighty ще получи 1.1 Биткойн от потребителите Spoon.Net и rgcoins. Ако това не се случи е длъжен да изплати 0.1 биткойна на потребител Spoon.Net, нещо което до този момент, 6 месеца по-късно, не е изпълнено.
След този проблем същият потребител Mr.Mighty прави втори акаунт с ник: DoubleSpend, което противоречи с добрите практики на нашия форум.
Основният проблем са постоянните обиди от двете страни по спора в общия чат и не само...
Ето пример:
На въпрос от моя страна към Mr.Mighty получих следният отговор, ето целият чат:
27 Jun 14:24 | Spoon.Net плати ли на 2гууд ?
27 Jun 14:28 | Spoon.Net цървул .. къде избяга
27 Jun 14:32 | 2GOOD и на мен ли има да плаща Майти
27 Jun 14:33 | 2GOOD или сте ми прехвърлили дълга
27 Jun 14:42 | deyan_rashkov
27 Jun 14:42 | deyan_rashkov прехвърлете и на мене нещо
27 Jun 14:50 | DoubleSpend Спуунн бате, много си жалък. Пари от мен нема да видиш, ако искаш да ме шамариш много хора знаят къде жиевя, заповядай
27 Jun 14:51 | 2GOOD А Майти, всички разбрахме, че няма да си изпълниш баса, но не разбирам защо... се хващаш на бас, който нямаш намерение да изпълниш ?!
27 Jun 14:51 | DoubleSpend Може още 250 пъти да ме питаш дали ще ти ги пратя и отговора винаги ще е един и същ. Свещеното правило
27 Jun 14:52 | DoubleSpend не ти дължа обяснение на теб, нали си в ролята на събиращият дълга.
27 Jun 14:53 | 2GOOD От теб научавам, че имам някаква роля във вашите взаимоотношения. Обяснение на никого не дължиш, то това си е лично твоя глупост
27 Jun 14:55 | DoubleSpend тръгнал да ме нарича с имена и после ми иска пари... свещена наглост, ебаси силянина често
27 Jun 14:56 | DoubleSpend и мисля че е крайно време като модератор да вземеш някаво отношение и да спре това. Както точно ще направиш си е твоя работа
Получих няколко предложения от колеги за бан и на двата акаунта на Майти, ако смятате че това е нужно може в тази тема да пуснем анкета.