НТХ бивша (Huobi) Някой търгува ли в тази борса
Аз се опитах да се регистрирам и имаше някой проблеми при добавянето на телефона ми в акаунта и при KYC (трябва да се направи през телефона, защото не приема сканове и копия на лични документи та се наложи да кача приложението - много мразя да работя с телефона но нямаше как) и сега чакам да ме одобрят последно ниво за да мога да работя с фият - та ми направи впечатление, че супорта им действа доста бързо има чат има и тикет супорт като и втория отговаря сравнително бързо в рамките на деня или на следващия ден или до 48 часа.
Насочих се към тази борса защото голяма част от търговията на NEM(XEM) минава от там а намерих един стар портфейл на този шит с 50000 бройки в него той на времето беше стигнал 2 долара но вече е 0.0223 та пуснах малко да се продават да видя как ще е трансфера на USDT към Трезора.
Борсата ми хареса на първо четене та затова питам някой друг ползва ли я - има европейски офис и мисля че предлагат Сепа трансфери пък е и по неизвестна в България та затова банките не и знаят банковите сметки за да ги блокират.