Altcoins.bg

Коментари за цената на биткойн и различните борси

Модератор: Moderators

Altcoins.bg

Мнениеот RTotev » 23 Авг 2018, 09:46

Здравейте,

Искам да представя и тук още един български обмен - Altcoins.bg. Реално ние работим вече доста време и някои от вас може да са използвали услугите ни. По-скоро може да използваме темата, ако имате въпроси, коментари, предложения или препоръки към нас.

В момента осъществяваме търговия с 11 криптовалути - биткойн, етер, лайткойн, етер класик, зикеш, рипъл, еос, даш, стелар, биткойн кеш, монеро. Основната ни цел е да осигурим лесен, евтин и бърз достъп до биткойн и алтернативните валути на всеки, дори с минимални познания от криптовалутите. Минималната сума за поръчка е 200 лв., а максималната - 30,000 лв. При покупка работим с банков превод и Изипей, а при продажба - банков превод, Ипей и Изипей.

Банковата ни сметка в момента е в ДСК, а изплащанията през Изипей се правят през наш физически офис, което реално означава, че преводите ни няма как да бъдат спрени ;)

Можем да съдействаме за физическа обмяна в градовете Пловдив, Варна, Бургас и Русе чрез наши партньори.

Оставам на разположение за въпроси и уточнения.

Ето и линк към сайта: https://www.altcoins.bg/

Ростислав Тотев
Покупко-продажба на повече от 10 криптовалути - https://www.altcoins.bg/
RTotev
 
Мнения: 20
Регистриран на: 02 Мар 2018, 19:57

Re: Altcoins.bg

Мнениеот Mateev » 23 Авг 2018, 15:22

Разгледах сайта, но никъде не видях телефон за контакт. Това нарочно ли е напраеено или просто сте забравили да го сложите? Защото ако е нарочно, доверието на клиентите към фирмата пада драстично. Как така ще оперирате с големи суми чужди пари и ако човек пожелае, да няма как да се свърже с вас?

Това с формата за връзка не се брои. Човек може 100 пъти да я попълни, и пак никой да не му отговори. Необходим е телефон за контакт, на който винаги (или поне в работно време) да има дежурен служител от фирмата.
Mateev
 
Мнения: 786
Регистриран на: 20 Дек 2017, 09:55

Re: Altcoins.bg

Мнениеот laik2 » 23 Авг 2018, 15:26

Mateev написа:Разгледах сайта, но никъде не видях телефон за контакт. Това нарочно ли е напраеено или просто сте забравили да го сложите? Защото ако е нарочно, доверието на клиентите към фирмата пада драстично. Как така ще оперирате с големи суми чужди пари и ако човек пожелае, да няма как да се свърже с вас?

Това с формата за връзка не се брои. Човек може 100 пъти да я попълни, и пак никой да не му отговори. Необходим е телефон за контакт, на който винаги (или поне в работно време) да има дежурен служител от фирмата.

Poloniex също нямат телефонна поддръжка, но може би защото не оперират с ФИАТ.
laik2
 
Мнения: 441
Регистриран на: 28 Окт 2016, 10:35

Re: Altcoins.bg

Мнениеот NAKATA » 23 Авг 2018, 15:36

Poloniex може да нямат тел. номер, но изискват такъв при верификация( за къв чеп им е те си знаят) а и са отвърдена борса.Лично на мен ми се наложи веднъж да обменям през Altcoins.bg етери и след мейла се спрях точно заради тази несигурност (кой са ,какви са и дали няма да ми изчезнат етерите безледно). АКо има някой колега който е работил с тях да напише нещо за оринтировка .
NAKATA
 
Мнения: 143
Регистриран на: 08 Май 2017, 01:21
Местоположение: Стара Загора

Re: Altcoins.bg

Мнениеот Mateev » 23 Авг 2018, 15:49

Липсата на телефон и на официален офис с официален адрес за кореспонденция най-малкото говори за несериозност на фирмата. Как така на сайта ще има само домашен адрес - това е несериозно.
Mateev
 
Мнения: 786
Регистриран на: 20 Дек 2017, 09:55

Re: Altcoins.bg

Мнениеот RTotev » 23 Авг 2018, 16:56

Здравйте,

Благодаря за поставените въпроси да може да ги изчистим още в началото и тук, за да няма неясноти.

На сайта нарочно поне засега няма поставен телефон за контакт. Причината е една и много прозаична. Започнахме ноември 2017г. точно в големия бум, когато всеки търсеше крипто и си нямаше представа как и защо. Просто решихме, че нямаме физическото време да обясняваме по телефона как се прави уолет стъпка по стъпка, какво е уолет, какво е биткойн, дали да си купи биткойн или рипъл и как точно да се попълнят полетата в заявката. Няма нищо лошо в тези въпроси, просто сме малък екип и ни е много по-лесно да отговорим на тези въпроси по имейл. Всеки, който поиска телефон за контакт с нас, ще го получи през формата за контакт или по имейл. И други български и световни борси нямат телефонен номер за контакт.

Сайта работи 24/7, а ние долу горе по 15-16 часа всеки ден. Точно по тази причина на имейл отговаряме много бързо, дори смея да кажа, че едва ли има бг сайт с по-бърз съпорт по имейл или дори през фейсбук страницата ни.

За да няма неясноти кои сме и какви сме, във футъра на сайта има цялата информация за фирмата. Нарочно сме сложили в сайта адреса по регистрация. Просто се изисква от законодателството да има адрес, дори на онлайн магазин. Ние не извършваме физическа търговия през обекта, а през онлайн платформа. Физическата търговия се извършва от наши партньори. Между другото да вметна, че търсим сериозни хора за физически партньори и в други градове...

Не се притеснявайте дали ще ви изчезнат етерите, откакто работи сайта за няколко месеца през нас са минали около 2 милиона лв. оборот и не си струва да изчезнем с 2 или 5 етера :)

Просто сега решихме да обявим и тук за нас, за да може по-пряко да отговаряме на въпроси и да съберем повече отзиви от клиенти.

Едва ли бихме си дали всички данни и да си даваме толкова зор, ако искахме набързо да кешираме няколко монети и да си ходим :)

Поздрави,
Ростислав Тотев
Покупко-продажба на повече от 10 криптовалути - https://www.altcoins.bg/
RTotev
 
Мнения: 20
Регистриран на: 02 Мар 2018, 19:57

Re: Altcoins.bg

Мнениеот Herzog » 23 Авг 2018, 22:43

RTotev написа:На сайта нарочно поне засега няма поставен телефон за контакт. Причината е една и много прозаична. Започнахме ноември 2017г.


Сега е Август 2018!

RTotev написа:Не се притеснявайте дали ще ви изчезнат етерите, откакто работи сайта за няколко месеца през нас са минали около 2 милиона лв. оборот и не си струва да изчезнем с 2 или 5 етера :)


Сериозните хора аргументират твърденията си!
Ако аз ти предложа да ми "изпратиш" 2 биткойна, за които аз ще ти "изпратя" ФИАТ как ще реагираш?
Ще ти бъде ли достатъчно ако ти кажа, че имам 5 милиона оборот за 7 месеца от подобни сделки?
М?
Доверие така не се гради.....


RTotev написа:Едва ли бихме си дали всички данни и да си даваме толкова зор, ако искахме набързо да кешираме няколко монети и да си ходим :)


Мога да дам достатъчно много примери, опровергаващи твърдението ти!
Баси, приличате на "телефонни" измамници! :(
GIGABYTE GA-990FXA-UD3
AMD FX-8320 Octa-Core 3.5GHz AM3+
5xMSI Black Radeon RX Vega 64
4xRX 5700 XT
1xRadeon VII
Windows 3.11
Аватар
Herzog
 
Мнения: 489
Регистриран на: 29 Дек 2013, 21:17
Местоположение: София

Re: Altcoins.bg

Мнениеот RTotev » 24 Авг 2018, 10:28

Здрасти,

Затова съм пуснал темата, да ни видите кои сме и да отговорим на въпросите ви.

Ако има телефон и е постоянно изключен или се използва само на вайбър, както на някои места, какво? По-добре ли ще бъде?

За адреса по същия начин... Специално прегледах конкурентите ни и в сравнение с тях имаме прекалено много информация за контакт и за нас на сайта.

Ако тук адреса или телефонния номер е по-важен от услугата, която предлагаме, няма проблем. Ще го добавим специално заради вас.

За доверието... Ясно ми е, че българина мисли, че всеки иска да го мине, прецака, просто в такава държава живеем. А и сме си такъв народ. Всеки търси в другите отражение на себе си... Случая обаче не е такъв.

В тази връзка скоро ще обявим и нещо голямо, което вече се надявам да ви убеди в сериозността на намеренията ни и колко са безсмислени тези разговори за телефон и адрес ;)
Покупко-продажба на повече от 10 криптовалути - https://www.altcoins.bg/
RTotev
 
Мнения: 20
Регистриран на: 02 Мар 2018, 19:57

Re: Altcoins.bg

Мнениеот RTotev » 24 Авг 2018, 11:33

Изображение

Това, което искахме да обявим, вече е факт.

С гордост съобщаваме, че Cryptobank.bg вече е собственост на Altcoins.bg.

След проблемите им напоследък, решихме, че е добър момент да направим разширение на обхвата си.

Очаквайте рестарта на проекта https://cryptobank.bg/ в близките дни, а засега може да посетите главния ни сайт - https://www.altcoins.bg.
По случай рестарта на Cryptobank.bg един от клиентите ни ще спечели Ledger Nano S. Ще обявим подробности в близките дни.
Покупко-продажба на повече от 10 криптовалути - https://www.altcoins.bg/
RTotev
 
Мнения: 20
Регистриран на: 02 Мар 2018, 19:57

Re: Altcoins.bg

Мнениеот Mateev » 24 Авг 2018, 14:33

Признавам си, че всички обяснения около липсата на телефон изглеждат много разумни и добре обосновани, но веднага прави впечатление нещо друго - прекалено активно защитавате тази нелогична позиция. Да не би да има нещо друго, което не го знаем?

Трябва да се примирете с факта, че наличието на телефон за контакт и поне един официален физически офис е една ЗАДЪЛЖИТЕЛНА НЕОБХОДИМОСТ, ако човек иска да води сериозен бизнес. Просто си наемете едно помещение и сложете в него една секретарка, и това ще ви струва по-малко от 2000 лева на месец. Ако наистина въртите милионите, които декларирате, това с офиса и телефона ще е най-малкия проблем.

Не ми се сърдете, но това е начина за натрупване на доверие. Всички други приказки не важат просто защото българина прекалено много се е напатил, за да вярва само на голи думи и красив, но постен WEB сайт. Също така възниква и въпроса какви документи издавате за сключваните сделки, работите ли с фирми, регистрирани ли сте по ДДС и т.н., но засега няма да се задълбочаваме в това. В бъдеще обаче тези въпроси ще ви бъдат зададени открито от един или друг потенциален клиент като мене, така че отсега си подгответе отговорите.
Mateev
 
Мнения: 786
Регистриран на: 20 Дек 2017, 09:55

Следваща

Назад към Борси, Цена и Спекулации

Кой е на линия

Регистрирани потребители: George, tedik, viniamin