Cryptsy проблем

Коментари за цената на биткойн и различните борси

Модератор: Moderators

Cryptsy проблем

Мнениеот Spoon.Net » 12 Фев 2014, 13:55

здравейте. преди 4 дена пратих едно прилично количество догета към въпросната борса и още ги няма. пратих няколко тикета. вчера си направих експеримент и пратих 100 бройки и макар и със закъснение но дойдоха. отново писах и за съжаление си изпуснах нервите и никак не бях любезен. днес кучките продължава да ги няма. някакви идеи какво /нищо/ бих могъл да направя ??!? лошото е че ги пратих от една борса на друга а не от портфейл. писах и на другата борса, но те твърдят че са пратени и техния ангажимент е изпълнен....
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Re: Cryptsy проблем

Мнениеот marincho » 12 Фев 2014, 14:01

И аз пратих малко вчера, и не пристигнаха. Днес по обяд, видях че кучетата изобщо ги няма на борсата. Сигурно пак има някакво оправдание за проблем с портфейла. На мен така ми откраднаха няколко хиляди YAC, и изобщо не ебават да отговарят на тикет-ите.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот 2GOOD » 12 Фев 2014, 14:01

Имаха проблеми с портфейла преди няколко дни, погледни им блога.

Но като цяло съпорта ти е вариант.
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот Spoon.Net » 12 Фев 2014, 14:12

не е добре .....
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Мнениеот M.Stoyanov » 12 Фев 2014, 14:56

преди два три дни имаха съобщение, че сменят доги портфейла и който си праща кучета да си генерира нов адрес
M.Stoyanov

Мнениеот filchef » 12 Фев 2014, 17:10

Spoon.Net написа:здравейте. преди 4 дена пратих едно прилично количество догета към въпросната борса и още ги няма. пратих няколко тикета. вчера си направих експеримент и пратих 100 бройки и макар и със закъснение но дойдоха. отново писах и за съжаление си изпуснах нервите и никак не бях любезен. днес кучките продължава да ги няма. някакви идеи какво /нищо/ бих могъл да направя ??!? лошото е че ги пратих от една борса на друга а не от портфейл. писах и на другата борса, но те твърдят че са пратени и техния ангажимент е изпълнен....

Искай от борсата от която си ги пратил ID на транзакцията и датата и часа и минутата в който е изпратена от твоят акаунт и в следващия си тикет до Cryptsy го пиши за да могат да го проследят в логовете си.Без тая информация няма как да ти възстановят догетата щом автоматично не са пристигнали.
„За богослова познанието започва с Бог, за естествоизпитателят познанието завършва с Бог."
Макс Планк
„Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите.“
Фьодор Достоевски
Аватар
filchef

Мнениеот Spoon.Net » 12 Фев 2014, 18:23

всичко им е пратено. отговора е "работим по въпроса" .....
Аватар
Spoon.Net
GPU Mining Moderator

Мнениеот bai-ganio » 12 Фев 2014, 19:38

и аз чух за криптси, че специално догитата ги бавят... Моите кучета не съм ги бутал още но скоро ще трябва да ги разкарвам, че капитализацията расте застрашително бързо (вече е 90 МИЛИОНА 1/5 от лайткоин) и вече сумите стават сериозни, освен това скоро се стигат 50% и 50% по-малко reward per block... :lol:
bai-ganio

Мнениеот man0l » 13 Фев 2014, 11:12

Вчера беше същата ситуация .. писах на съпорта, днес по - късно са дошли, явно са "оправили проблема" ... ама МНОГО ще внимавам с критспи, много много
https://trak.ink dropshipping automation
Аватар
man0l

Мнениеот guBaHe » 14 Фев 2014, 20:13

Нещо пак са ръчкали по кушечкия порфейл - по-рано сутринта днес не можеше да се генерира адрес за получаване, нито се виждаха старите ми адреси. Днес, след 18:00 ми показа стария адрес.. и о ! чудо - кучетата пристигнаха за под 10 мин в cryptsy-то след изпращането им.
http://freebtclist.com - faucet сайтове за сатошита с таймери за всеки сайт и други благинки.
Аватар
guBaHe

Следваща

Назад към Борси, Цена и Спекулации