Цената на биткойн (прогнози и коментари) #5 (2018)

Коментари за цената на биткойн и различните борси

Модератор: Moderators

Re: Цената на биткойн (прогнози и коментари) #5 (2018)

Мнениеот miner99 » 12 Фев 2018, 15:41

Направо ме радвате, като виждам, че хората проглеждат. Пълно е с мърша и това е много голям проблем. Market Cap-а вече повече от половината са токени. Всеки хванал да продава "нещо", правилно чухте, ПРОДАВА, не ПОДАРЯВА "нещо". Никой не може да го копае. Но важното е това "нещо" да е крипто! Нищо, че първия принцип на криптото е децентрализация, което означава копане. Та това "нещо" се продава, сложили 5-6 снимки на "екип" от "специалисти" (аз бих ги нарекъл съучастници), направили един сайт по шаблон, някакъв "план на развитие" - официална версия (те за себе си имат много по-различен и добър план за развитие на тях самите). И ето ти - нова крипто валута, форк или токен. Особено токените са си крипто-фиат. Хем фиат, хем анонимен. Куче влаче параход, диря - няма!
Много е ядосваща цялата схема, понеже идиоти едва ли са останали много, че се чудя целия този балон от боза как съществува, дали пък не се финансира от банките?!?
За мен истината е една: Биткойн = злато, Лайткоин = пари за транзакции, Монеро = скрити транзакции. Фиатните валути = хартия за печките след някоя друго година. Етериума не го харесвам поради ред причини и той рано или късно ще отпадне с мършата, но там ще трябва повече време (години).
Много ще се радвам да чуя и други мнения. Може и аз да съм в грешка, че да си сверя часовника.
miner99

Мнениеот eliteware » 12 Фев 2018, 16:30

що пък Монеро, а не Зкеш
eliteware

Мнениеот miner99 » 13 Фев 2018, 13:37

eliteware написа:що пък Монеро, а не Зкеш

Защото повече вярвам в Монеро. Пък и не ми се е наложило да правя такива транзакции. Като цяло едва ли бих държал много пари в такав тип валута, като ако се налага по някаква причина бих се прежалил само за Монеро. Банките го ползват все пак, а те по-добре от нас знаят какво правят.
EDIT: Всъщност като се замисля бих държал много пари само в Биткойн. :D
miner99

Мнениеот eliteware » 13 Фев 2018, 15:02

а запознат ли си с таксите на монерото...сравнявал ли си ги със зек :) информативно само те питам :)
eliteware

Мнениеот miner99 » 14 Фев 2018, 01:16

eliteware написа:а запознат ли си с таксите на монерото...сравнявал ли си ги със зек :) информативно само те питам :)

Добре бе, защо тролиш? Правиш се на експерт или какво? Важното е да има "компетентно мнение" и да се правим на по-велики нали :D Пак да кажа, тези валути не съм ги ползвал и нямам планове да ги ползвам. Ако се наложи бих прочел кое е по-добро.
Първоначално говорех принципно кое е по-стабилно като валута. Най-стабилно е Биткойн, съответно с най-високи такси. Има няма връзка, нали?
Пак да се върнем на единствения важен въпрос - защо тролиш? Очаквах някакво мнение и допълване по темата, а не спам. (заядлив безпочвен въпрос не го броя за допълване по темата, поне да беше казал ЗАЩО zcash, колко по-евтин, съотвенто по-стабилен е от Монеро. Иначе за евтини и анонимни - в момента има "мърша" колкото искаш, за транзакция направо без пари - ако закръглим до 5-тия знак се получава 0.
miner99

Мнениеот miner99 » 14 Фев 2018, 12:18

Всички индикатори са, че пак ще слизаме надолу. Да видим...
miner99

Мнениеот Mateev » 14 Фев 2018, 12:28

miner99 написа:Всички индикатори са, че пак ще слизаме надолу. Да видим...

Ти не знаеш ли, че нито един индикатор от техническия анализ не работи? Целия технически анализ е една огромна самозаблуда, и аз се учудвам, че все още има хора, които му вярват.

Ще ти задам един елементарен въпрос, на който искам честен отговор:
След като ползваш технически анализ, станал ли си вече милиардер или поне милионер?
Mateev

Мнениеот eliteware » 14 Фев 2018, 13:43

miner99 написа:
eliteware написа:а запознат ли си с таксите на монерото...сравнявал ли си ги със зек :) информативно само те питам :)

Добре бе, защо тролиш? Правиш се на експерт или какво? Важното е да има "компетентно мнение" и да се правим на по-велики нали :D Пак да кажа, тези валути не съм ги ползвал и нямам планове да ги ползвам. Ако се наложи бих прочел кое е по-добро.
Първоначално говорех принципно кое е по-стабилно като валута. Най-стабилно е Биткойн, съответно с най-високи такси. Има няма връзка, нали?
Пак да се върнем на единствения важен въпрос - защо тролиш? Очаквах някакво мнение и допълване по темата, а не спам. (заядлив безпочвен въпрос не го броя за допълване по темата, поне да беше казал ЗАЩО zcash, колко по-евтин, съотвенто по-стабилен е от Монеро. Иначе за евтини и анонимни - в момента има "мърша" колкото искаш, за транзакция направо без пари - ако закръглим до 5-тия знак се получава 0.

Абе я се скрий, бе, регистриран 2018 януари... хич ми не е от кога и кво копаш...тролене...смешник айде у лево...бааахти селянина... един въпрос мой към тебе било тролене... Божеее....ненормалник... ти жена в цикъл ли си, че така се засягаш БЕ!!! Ако си и 99 набор...направо не знам... бая мърша е новото поколение...точно на такъв ми приличаш. ГЛУПАК!!!
eliteware

Мнениеот miner99 » 14 Фев 2018, 14:14

eliteware написа:
miner99 написа:

Абе я се скрий, бе, регистриран 2018 януари... хич ми не е от кога и кво копаш...тролене...смешник айде у лево...бааахти селянина... един въпрос мой към тебе било тролене... Божеее....ненормалник... ти жена в цикъл ли си, че така се засягаш БЕ!!! Ако си и 99 набор...направо не знам... бая мърша е новото поколение...точно на такъв ми приличаш. ГЛУПАК!!!

Докато има "умни" хора като теб (сега всичките ни писатели се обръщат в гроба), няма какво да говорим. Само един-два жокера. 1-во за нищо не позна. 2-ро гледам ти си се регистрирал преди доста години. :D
п.п. Бай Ганьо е трагично, но и забавно четиво. Някой дни предпочитам да подмина с усмивка.
miner99

Мнениеот Mateev » 14 Фев 2018, 14:23

Стига сте се надхващали - вижте на графиката какво направи биткойна ..... :)
За нула време помете 2-3 съпротиви и се устреми нагоре, нагоре и пак нагоре ..... :)
Mateev

ПредишнаСледваща

Назад към Борси, Цена и Спекулации