bitcoin.de

Коментари за цената на биткойн и различните борси

Модератор: Moderators

bitcoin.de

Мнениеот ZAX » 18 Ное 2013, 23:40

Мисля че ми е време да се регна и тук: https://www.bitcoin.de/

Който пръв си даде афилиейт линка, той печели :mrgreen:

П.П. Айде ето го и моя: https://www.bitcoin.de/en/r/fnrhxn
Последна промяна ZAX на 19 Ное 2013, 13:51, променена общо 1 път
ZAX
Spammer

Re: bitcoin.de

Мнениеот 2GOOD » 18 Ное 2013, 23:44

ZAX написа:Мисля че ми е време да се регна и тук: https://www.bitcoin.de/

Който пръв си даде афилиейт линка, той печели :mrgreen:

https://www.bitcoin.de/en/r/mn3zme
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот ZAX » 19 Ное 2013, 00:41

Готово. Надявам се да си играл честно и да не си изтрил някой преди теб (шегувам се). Обаче загубих връзка с форума веднага след като ти цъкнах линка и така чак докато не се регна :mrgreen:

П.П. Какви са тези глупости?!

only show offers that I can accept with my trust level, legitimization status and the seat of my bank

и

show only offers from completely identified users

Какво значение има кой пуска офертите, нима всяка сделка не е окончателна и има ли вероятно да бъдеш прецакан по някакъв начин ?!
ZAX
Spammer

Мнениеот 2GOOD » 19 Ное 2013, 00:43

ZAX написа:Готово. Надявам се да си играл честно и да не си изтрил някой преди теб (шегувам се). Обаче загубих връзка с форума веднага след като ти цъкнах линка и така чак докато не се регна :mrgreen:

П.П. Какви са тези глупости?!

only show offers that I can accept with my trust level, legitimization status and the seat of my bank

и

show only offers from completely identified users

Какво значение има кой пуска офертите, нима всяка сделка не е окончателна и има ли вероятно да бъдеш прецакан по някакъв начин ?!

Всяка сделка е почти окончателна, няма начин да бъдеш прецакан освен някой да купи и след 10мин да каже.. ами банкирането ми не работи може ли да го отменим и това е. Иначе парите не могат да ти вземат.

Трябва да си верифицираш поне телефона и банковата сметка.
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот BGanio » 19 Ное 2013, 00:54

Естествено че има как да те прецакат
Някой купува, натиска че е превел парите ти седиш и търпеливо си ги чакаш два дена докат накрая получаваш съобщение от онзи някой че банката му върнала превода и требва да развалите сделката само че биткойна вече е паднал с 200 долара
Ти пускаш нова оферта вече с 200 долара по ниска, само че пак някой гей се закачва за нея и пак ти съобщава след 2 дни и нови 200$ надолу че му се прецакал електронния подпис и банката му отказва всички преводи ....
И така докат си продадеш койнтчето на 30 долара
(дано да е лайт койнче) :)))
Аватар
BGanio

Мнениеот 2GOOD » 19 Ное 2013, 01:02

BGanio написа:Естествено че има как да те прецакат
Някой купува, натиска че е превел парите ти седиш и търпеливо си ги чакаш два дена докат накрая получаваш съобщение от онзи някой че банката му върнала превода и требва да развалите сделката само че биткойна вече е паднал с 200 долара
Ти пускаш нова оферта вече с 200 долара по ниска, само че пак някой гей се закачва за нея и пак ти съобщава след 2 дни и нови 200$ надолу че му се прецакал електронния подпис и банката му отказва всички преводи ....
И така докат си продадеш койнтчето на 30 долара
(дано да е лайт койнче) :)))

Това е така, но на мен ми се случи само веднъж имахме сделка на 190Е, онзи се отказа и продадох на 310Е... така че съм доволен от решението му :)
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот ZAX » 19 Ное 2013, 01:41

Верифицирах вече телефончето, но не разбрах за банковата сметка, утре до банката ли трябва да ходя? На извлечението ли, от къде да го взема този код?

Споко @BGanio не съм те забравил, особено когато ми е спешно знам при кой да отида, само да не е през уикенда че вече втора седмица се каня през уикенда да продавам и ти не ебаваш... И по-добре де, че щях да съм продал 3 пъти до сега, ей сега преди малко се засилих и към другите, ама тях пък ги притеснила прекалената волатилност... Гледах разликата купува/продава им беше стигнала 70 кинта докато беше спряно само купуването :mrgreen:

Я кажи колко ти е курсът в момента и обмисляш ли да вкараш и ти тази екстра: https://bitcoini.com/bitcoin-news-107
ZAX
Spammer

Мнениеот ZAX » 19 Ное 2013, 12:50

Добре де...

1. Като стане напечено нашите борси никви ги няма...

2. А за хората да не говорим, кой ще ти купи, докато всички продават...

3. От гокса пари няма да видиш, не и в разумни срокове...

4. BTC-e къф им беше проблемът и от там ли не можеше да се тегли?

5. b.de верификация, лимити, нотариуси... и накрая пак чакаш ли чакаш... аре нема нужда...

6. китайски, немски, английски, абе как са руските борси?

Езици, чакане, бюрокрация... Ходене до банките... Банка ли казах? Ама то там беше по-лесно :mrgreen:

Обмислям да тегля заем за да купя биткоин банкомат. Че гръцкия ми е далече с колелото :mrgreen:
ZAX
Spammer

Мнениеот 2GOOD » 19 Ное 2013, 13:01

6. китайски, немски, английски, абе как са руските борси?

btc-e е Руска борса регистрирана в България, какво не ти харесва :)
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот ZAX » 19 Ное 2013, 13:33

Харесва ми, ама нещо много мрънкат колегите от нея. Аз все още не съм я пробвал.

Трябва ми борса която работи инстант и в двете посоки. Като разбира се предпочитам да е наша. Например bitcoini.com и @BGanio не ме бавят с парите, не ми искат лични данни, все много ценени от мен предимства :mrgreen:

Пък и винаги мога да им звънна и да се разберем нещо, дори официално да не работят. Особено при моите супер смешни количества.

Но да вземем гокса например. Сега ако си вкарам монетките и ги продам там, съответно ще чакам да падне курсът и да си купя пак, че да ги извадя от там, но ако се качи ще искам да си взема парите, вместо да купувам на загуба. А парите от там не мога да си взема, защото просто няма как да се случи така че да чакам 2 месеца... От друга страна ако имах няколко TH и си пускам преводи всеки месец, няма да е толкова фатално да ми вървят с 2 месеца закъснение, но не е такъв случая...

Пък и няма гаранция че забавянията ще са фиксирани... Абе няма никаква сигурност, а трябва да знам че ще мога да разполагам с парите си по всяко време!

Хайде да купуваме банкомат :mrgreen:
ZAX
Spammer

ПредишнаСледваща

Назад към Борси, Цена и Спекулации