bitcoin.de

Коментари за цената на биткойн и различните борси

Модератор: Moderators

Re: bitcoin.de

Мнениеот dobo79 » 23 Авг 2013, 13:56

Това не го знаех.Ами тези работи(превод и легализация)не се ли правят пак от нотариуса или от приближени до него лица срещу съответното заплащане на такса за услугата.Онези пък от Биткоин.де да не би да направят проблем че документа е преведен на БГ.То май ще се окажем в един омагьосан кръг.Дано не е така както си мисля.
Идея си нямам,но ще трябва да се запознаем и с тези неща в най-скоро време.
Аватар
dobo79

Мнениеот 2GOOD » 23 Авг 2013, 14:01

dobo79 написа:Това не го знаех.Ами тези работи(превод и легализация)не се ли правят пак от нотариуса или от приближени до него лица срещу съответното заплащане на такса за услугата.Онези пък от Биткоин.де да не би да направят проблем че документа е преведен на БГ.То май ще се окажем в един омагьосан кръг.Дано не е така както си мисля.
Идея си нямам,но ще трябва да се запознаем и с тези неща в най-скоро време.

Преди време трябваше да правя документ за щатите, там беше малко по-сложно понеже искаха и апостил, но в основата си разбрах, че най-безболезнена е следната практика.

1. Документа се попълва и се носи на превод и легализация, където само го превеждат на Български (тази стъпка не е задължително, може и сами да си го преведете)
2. Документа на Български го разписвате пред Нотариус
3. След това се носи вече за превод и легализация - от бг на Английски и си имате един напълно легален нотариално заверен документ.

Сега най-добре ще е ако не е нужен нотариус - просто да си попълним данните и това е или ако е възможно нотариуса да завери документ на Английски - тогава като питах по адвокатските среди не успях да намеря такъв. MtGox искаха само превод на сметка за ток/вода/тел..././
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот vellen » 23 Авг 2013, 14:07

Гокса ми прие на мен лична карта и фактура от Глобул на български и ми верифицира акаунта. Като го правих ми излезе предупреждение, че ако документите са на друг език, щяло да отнеме повече време.
vellen

Мнениеот otsn81 » 23 Авг 2013, 14:09

Аз доколкото разбирам това всичко се прави (с личните карти и т.н) ако лимита от 2500евро на година не ти е достатъчен иначе няма нужда.
otsn81

Мнениеот 2GOOD » 23 Авг 2013, 14:09

vellen написа:Гокса ми прие на мен лична карта и фактура от Глобул на български и ми верифицира акаунта. Като го правих ми излезе предупреждение, че ако документите са на друг език, щяло да отнеме повече време.

3 пъти съм пробвал с фактура от Глобул на БГ и 3-те пъти ми отказаха !!!
Благодарности на: 12good4Buys8cvTj6EB4MTGNTSC4w9Swnz
Аватар
2GOOD
Site Admin

Мнениеот vellen » 23 Авг 2013, 14:13

Еми шанс.
П.С. Аз го правих с надеждата, че ще ми дойде скоро устройството от BFL и ще надвиша лимита за неверифицирани. :D)) (хубаво е човек да е оптимист, ама мойто вече клони към лудост)
vellen

Мнениеот marincho » 23 Авг 2013, 15:14

2GOOD написа:
vellen написа:Гокса ми прие на мен лична карта и фактура от Глобул на български и ми верифицира акаунта. Като го правих ми излезе предупреждение, че ако документите са на друг език, щяло да отнеме повече време.

3 пъти съм пробвал с фактура от Глобул на БГ и 3-те пъти ми отказаха !!!
Вчера сутринта се разправях с някаква служителка на мобилтел, по мейл и телефон. Опитах се да и обясня, че са длъжни да ми издадат фактура на английски/латиница или на който от официалните езици на евросъюза пожелая. Е не та не. Ще пиша тия дни една жалба до КЗП.
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот marincho » 29 Авг 2013, 14:15

По въпроса, колко точни били немците със златен статус и 100% положителен рейтинг в bitcoin.de:

from henriko

sale

Hi Mario,
thank yoiu for the message. I just rechecked the payment and it turned out that somehow my banking software did not pass the payment through. I just transfered the money again and I did check it went through this time. Sorry, that was my mistake. I hope it will be on your account by tomorrow, latest the day after tomorrow. I hope that is still okay. Please, excuse my mistake. It should not have happened!

Best Regards,

Henrik

Това, след като му писах тази сутрин, че днес става една седмица, а пари няма и утре канселирам сделката...
Най-вероятно мошеник, чакащ да види накъде ще поеме курса. Въпреки че, може и наистина нещо да е с банката и софтуера...
Не разбирам шльокавица
Аватар
marincho

Мнениеот Странник » 29 Авг 2013, 15:00

Моя скромен опит досега с хора с бронзов статус показва само 2-3 дена бавене и най-вероятно заради банките.
Като цяло не си вчерашен но преди да канцелираш сделката пиши на подръжката на борсата за да си чист
пред тях.А и те да му потърсят сметка какво всъщност прави или иска в твоя случай.
Поне аз бих постъпил така.
Ако канцелираш без тяхно знание може да си вкараш автогол образно казано за пред борсата.
Ясно е че те мотае - две седмици не бих изтраял честно казано.
Аватар
Странник

Мнениеот 99shumi99 » 11 Сеп 2013, 08:32

Колеги няма ли начин за верификация така както документа е на английски за Bitcoin.de. Аз ходих при двама нотариуса и ме върнаха и се чудя какво да правя вече.
Аватар
99shumi99

ПредишнаСледваща

Назад към Борси, Цена и Спекулации