Банки, Биткойн и криптовалути (преводи към и от криптоборса)

Коментари за цената на биткойн и различните борси

Модератор: Moderators

Re: Банки, Биткойн и криптовалути (преводи към и от криптобо

Мнениеот futureworld » 20 Окт 2025, 18:24

NVDA написа:Здравейте,
Опитах да направя превод от Кракен към ОББ, като в Кракен статусът на превода е успешен, но вече 12 дена пари по сметката в ОББ няма. От Кракен ми изпратиха документ, в който се вижда че са блокирани в ОББ. Ок, че не приемат и входящи преводи, но не трябва ли да върнат превода обратно към Кракен?

Просто си звънни в банката и потвърди, че очакваш да получиш превода. Случва се и без да е от крипто-борса.
futureworld

Re: Банки, Биткойн и криптовалути (преводи към и от криптобо

Мнениеот NVDA » 20 Окт 2025, 18:44

futureworld написа:
NVDA написа:Здравейте,
Опитах да направя превод от Кракен към ОББ, като в Кракен статусът на превода е успешен, но вече 12 дена пари по сметката в ОББ няма. От Кракен ми изпратиха документ, в който се вижда че са блокирани в ОББ. Ок, че не приемат и входящи преводи, но не трябва ли да върнат превода обратно към Кракен?

Просто си звънни в банката и потвърди, че очакваш да получиш превода. Случва се и без да е от крипто-борса.

Първо ходих в офис, от там ми казаха да звънна на информационния център, звъннах на тях, те пък ми казаха че за блокирани входящи само в офис, в информационния център можели да видят само блокирани изходящи. Та така, за в момента съм на етап прехвърлят си топката и никой нищо не знае, а парите са от 6ти октомври блокирани при тях.
NVDA

Предишна

Назад към Борси, Цена и Спекулации