Модератор: Moderators
ixch написа:Дъното е $3000. Може би малко под това. Има време, зимата идва
miner99 написа:ixch написа:Дъното е $3000. Може би малко под това. Има време, зимата идва
И аз мисля така, но това е по-скоро т.н. абсолютно дъно. Не е сигурно, че ще стигнем до там. Но има логика, дори да паднем малко под него.
При всички полжения е по-добре да се купува по пътя към него, отколкото да не си натоварил дори малко в момента и да тръгне към 100к... Ако стане така (защото е възможно), на 15 000 ли ще товариш или на 30 000... Аз не бих рискувал да чакам, дори имах съмнения защо не сложих 100% от предвиденото за 6к. Ето сега е 6300 вече, вероятно ще падне, но ако след седмица видим 7500, после 8... си е частично пропусната възможност заради съмнения.
13K написа:Моите 5 ст по темата:
Сега е време на друсане на клона. Малките маймуни трябва да изпопадат за да има кой да се качва при следващото надуване.
Не че, няма да има и нови маймуни, ама дручко си е да е подсигурен стария контингент и покупките на крипто и железария да е гарантирана.
Аз също мисля, че ще видим цена около $3000. Процеса няма да е кратък.
Ще спускаме бавно още около година - до към втората половина на 2019.
Ще продават миньорите, пък и все някой друг ще има нужда от кеш.
АТХ тази година, пък даже и следващата, според мен няма да видим. Те ще започнат 2020 и следващата спирка ще е 6-цифрено число
Всичко това ако Тръмп прави само умерени глупости... щото ако си развихри фантазията БТЦто може и 7-8 цифрено число да стигне или пък хич да не ни е до него.
Anarxiq написа:Кое те кара да мислиш, че всичко това зависи от Тръмп ?
marcoin написа:Няма да имаме сценарии от 2015 понеже интереса към ВТС е трайно увеличен, всичко ще се развива далеч по-бързо от преди. В момента играем 6к (+-300$) за четвърти път което се очертава да е дъното и ако миналата година дъното лятото е било 1800$ и АТХ 19,9к$ то грубо е подскочило 10 пъти. Сега ако подскочи поне 5 това означава че ще имаме нов АТХ около 30к$. Та това е от мен по темата.
miner99 написа:marcoin написа:30к според мен е малък връх. Както е и малко вероятно да имаме истински връх тази година. ATH се очаква догодина. И пак по теория на конспирацията - т.е. печелят малкото които излъжат многото, би следвало ATH-а да е неочакван, т.е. по-рано.
ETF и фючърсите е отговора на тези дето печатат парите, и това наистина е начин да се "печатат" нереални(обещани) коини. Борсите също са голям бич, оперирайки с нереални мащаби.
Назад към Борси, Цена и Спекулации