Sevo, тук няма хейт. Благодарен съм за това което правиш, много е хубаво че има хора като теб. И те взех на сериозно, защото и аз мислях като теб, но поради други причини.
Това което исках да кажа е, че големите грешки стават точно когато почнеш много да си вярваш. За добър пример се сещам парапланеризмът, където нещата са дори по-страшни от финансите. Всеки прави грешки, дори и най-добрите. И бъркат най-лошо, точно когато си повярват, че са "много добри". А гордостта е основната причина за големи и необмислени грешки, безгрешни хора няма. Особено в крипто, независимо от опита, трябва всяка позиция да се играе така, все едно изобщо не сме сигурни и нямаме никакъв опит.
Дано да има повече хора като теб. Да дават мнение, и всеки да си прави извод.
Аз мисля, че падането беше неизбежно. Картелът натиска надолу. Според мен бяха си взели почивка, да съберат сили. Отделно изчакаха хората да повярват, че се вдига и "сигурно" е пробило всички нива, т.е. надолу не може

Затова и преди седмица писах, че най-вероятно ще пада. АКО съм прав, психологическите нива за които говориш представляват опора за биковете, точно затова ще паднат, за да им вземат паричките. Пак ще има срив, но не мога да предвидя какво ще направят хората. Ако стигне пак 6к, ще очакват този съпорт за пореден път да издържи, или ще очакват да се пробие. И в 2-та случая технически е издържано. Този път планирам да играя с добавки.