Sevo написа:Това 17к през Август на VAL, наистина ме разсмя![]()
![]()
Както вече е станало ясно в този форум, Вал ги познава нещата и не трябва да се смеем(че после се плаче дълго), но тайминга още не го е нацелил. Такач е 1-2 месеца + - не е нищо.
Модератор: Moderators
Sevo написа:Това 17к през Август на VAL, наистина ме разсмя![]()
![]()
Sevo написа:Относно 10% на 2GOOD...
Е по-вероятно да са на долу. Как с този RSI и MACD 10% UP?
А и някой забелязва ли тоя "туч" на RSI(D) дето се е заформил, как се е натопорчил? Дори и да има на горе, то ще се получи divergence, на дневна, което е 100% индикатор за сериозен спад.
VAL, да разбираме ли, от графиката, че най-ниското ниво за годината (а и изобщо) е достигнато? 5775$ (на 24.6.2018)е хубава цифра
т.е. Кой продал, продал...или?!
2GOOD написа:Sevo написа:Относно 10% на 2GOOD...
Е по-вероятно да са на долу. Как с този RSI и MACD 10% UP?
А и някой забелязва ли тоя "туч" на RSI(D) дето се е заформил, как се е натопорчил? Дори и да има на горе, то ще се получи divergence, на дневна, което е 100% индикатор за сериозен спад.
VAL, да разбираме ли, от графиката, че най-ниското ниво за годината (а и изобщо) е достигнато? 5775$ (на 24.6.2018)е хубава цифра
т.е. Кой продал, продал...или?!
До тук Sevo се оказа прав, сега за да е наистина прав, трябва да пробием под 7200
miner99 написа:...от общността всички бяха на мнение, че няма да се вдига , като беше 7800. И логично се вдигна на 8200. Сега всички взеха да се обръщат, че ще се вдига. Значи ще пада. И този път ще пазаря яко, точно когато всички казват, че става "безнадеждно"...
Sevo написа:7300 е спирката и е толова сигурна, колкото, че утре слънцето ще изгрее. Голямата спирка е 6800 и наистина е важно да удържим на това ниво. Няма да има друг шанс за 10к поне до края на Септември. Но пък, падне ли рубежа 6.8к, ще ми fill-не ордъра на 4422![]()
![]()
Назад към Борси, Цена и Спекулации
Регистрирани потребители: 2GOOD, Bing [Bot]