Всички които са за нагоре са прави. Но определено всеки следващ път се учудвам как се срещат извънредно негативни тролове в нета. Някой хора оставят следа през живота си само като клекнат.
Иначе от общността всички бяха на мнение, че няма да се вдига , като беше 7800. И логично се вдигна на 8200. Сега всички взеха да се обръщат, че ще се вдига. Значи ще пада. И този път ще пазаря яко, точно когато всички казват, че става "безнадеждно".
Проблема е не ЗАЩО така мислите. Проблема е, че го МИСЛИТЕ. ПОВЕЧЕТО. Аз правя обратното, понеже е по-лесно да разбера какво мислят всички, отколкото да разбера илюминатите.
Гледам Матеев ви е дал много сурови продукти за размисъл, дано някой успее да си направи поне супа, че да не умре от глад. Жокер: какво ще стане ако имам капитал X и направя 10 сделки по 2 или делено на 2, с 10% от X (10% = средно 1024 сделки за 10 последователни провала)? Някой може ли да изчисли крайния резултат при средна вероятност 50:50? (5 сделки печеля 10% и 5 сделки губя 5%, период за волатилността примерно 3-5 години

- и моя материал не е много сготвен, ама за без пари толкова)
Ако някой се съмнява в 50:50, нека ми каже дали вероятността от 5000$ да се качи на 15 000$ е същата като да слезе на -5 000$.